شناسایی تغییر روند
برای اینکه ما تغییر یک روند را پیدا کنیم، چه روند صعودی باشه و چه نزولی به رفتار قیمت بین آخرین سویینگ (های) ( Swing High ) و آخرین سویینگ (لو) ( Swing Low ) آن روند توجه می کنیم.
نکته : پیشنهاد میکنم اگه با اصطلاح سویینگ (های) و سویینگ (لو) آشنایی نداری، حتماً اول آموزش قبلی یعنی مقاله ( شناسایی پایان روند ) را مطالعه کن و بعد به ادامه این مطلب
بپرداز چرا که این دو مطلب خیلی به هم مرتبط هستند. ( به تصاویر دقت کنید )
1 |
2 |
تغییر روند صعودی
حالا چطور یک روند صعودی تغییر پیدا میکند، همان طور که در آموزش قبلی گفتم برای پایان روند صعودی نیاز بود که سویینگ (لویی) که منجر به آخرین و بالاترین سویینگ (های) شده بود توسط قیمت شکسته بشه.
حالا برای تغییرش فقط کافیه که ما بین این دو تا سویینگ مورد نظر ما یک اکستنشن پر قدرت به سمت پایین و یک کارکشن بر خلاف آن شکل بگیرد در چنین حالتی ما می گوییم روند صعودی پایان پیدا کرده و روند نزولی شکل گرفته.
دلیلش هم اینکه براساس تعریفی که در آموزش های قبلی برای روند گفتیم، برای شروع یک روند ابتدا باید یک حرکت داشته باشیم و برای حرکت قیمت ابتدا یک اکستنشن و سپس یک کارکشن ضعیف، الان برای نزول ما یک اکستنشنی داریم به سمت نزول و یک کارکشن برخلافش. ( به تصاویر خوب دقت کنید)
3 |
4 |
5 |
نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که قیمت باید بیشتر از 60 درصد به سمت پایین آمده باشد یعنی (اصلاح کرده باشد) که ما بتوانیم بگوییم این یک اکستنشن نزولی است.
دلیل اینکه چرا باید بیش از 60 درصد اصلاح کرده باشد در آموزش های بعدی براتون خواهم گفت. ولی منظور من از اصلاح اینه که اگه از آن سویینگ لو تا سویینگ های به طور مثال 100 پیپ باشه باید بیش از 60 پیپ گذشته باشد به سمت نزول تا ما آن را یک اکستنشن نزولی ببینیم بعد منتظر یک کارکشن که بگیم روند صعود به روند نزول تغییر پیدا کرده. ( به تصاویر دقت کنید )
6 |
7 |
تغییر روند نزولی
برای روند نزول هم به همین صورت عمل می کنیم. یعنی هرگاه در بازار ما مشاهده بکنیم که ما بین آخرین سویینگ (هایی) که منجر به آخرین و پایین ترین سویینگ (لوی) شده، یک اکستنشن صعودیی که بیش از 60 درصد بالا آمده و بعد از آن یک کارکشن داشته باشیم، میگم روند نزول پایان پیدا کرد و روند صعودی شروع شد. ( به تصاویر دقت کنید )
8 |
9 |
10 |
چون برای روند صعودی ما نیاز به یک حرکت صعودی داشتیم که این حرکت صعودی تشکیل شده از یک اکستنشن صعودی و کارکشن ضعیف برخلاف آن حرکت.
11 |
12 |
خوب ما در این مطلب یاد گرفتیم که برای اینکه تشخیص بدیم یک روند نزولی و یا صعودی تغییر پیدا کرده باید مابین آخرین سویینگ (های) و آخرین سویینگ (لو) آن روند یک گام و اصلاحی که بیش از 60 درصد حرکت قبلی خود پیموده ببینیم . در مطلب بعدی به شناسایی روند رنج و انواع آن میپردازیم.
منتظر آموزش های بعدی باشید...
دیدگاههای بازدیدکنندگان
باران
سلام و عرض ادب
620 روز پیش ارسال پاسخچقدر روان و ساده توضیح دادین. خیلی ممنون از آموزشای فوق العاده تون
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
620 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنون و واقعا خوشحالم که این مطلب برای شما مفید بوده.
روح الله علیزاده
سلام من یک ویدئو توی آپارات دیدم از استاد جبل عاملی استاد پایان و تغییر روند را بر عکس نوشته شما توضیح دادند حال نمی دونم اونجا اشتباه کرده یا وقتی که به شما تدریس کرده
526 روز پیش ارسال پاسخالبته قبلش از زحمات شما تشکر دارم فقط الان برام شک پیش اومده
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
526 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم.
مطلبی که اشاره کردید غیر ممکنه. احتمالا شما اشتباه برداشت کردید لطفا آدرس اون صفحه ای که اون ویدئو رو دیدید همینجا بفرستید تا من بررسیش کنم.
روحالله علیزاده
https://www.aparat.com/technical_teams
525 روز پیش ارسال پاسخبین ویدئو های قسمت ۱۱ تا ۱۴ نمیدونم دفیق کدومش بود
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
524 روز پیش ارسال پاسخدوست عزیز با اینکه مطمئن بودم شما دچار اشتباه شدید ولی باز من رفتم اون ویدئو رو پیدا کردم و بررسیش کردم.
ببینید دقیقا فیلم قسمت 11 که حدود یک ساعت و 14 دقیقه است درباره ی تغییر روند و پایان روند هست. استاد جبل عاملی این دو مبحث رو باهم در این فیلم داره آموزش میده. در صورتی که من این دو مبحث رو بطور جداگانه توضیح دادم و در سایت قرار دادم.
آموزش شماره ی 10 در سایت درباره ی پایان روند هست و آموزش شماره 11 درباره ی تغییر روند هست.
تنها فرق بین اون فیلم و این مطالب همین هست و گرنه نکات همونه و هیچ تغییری در مفهوم یا نوع آموزش ایجاد نشده.
شما این دوتا مقاله رو اول مطالعه کنید و بعد برید دوباره اون فیلم رو ببینید، قطعا متوجه اشتباه خودتان میشید.
و اینکه این فیلم خیلی قدیمی هست اگه وارد سایت خود آکادمی استاد بشید و در قسمت آموزش ها، میبینید که استاد در آپدیت جدید خودشون این دو مبحث رو جداگانه توضیح دادند.
و دیگه مثل این فیلم که به طور همزمان توضیح دادند نیست.
پیشنهاد میکنم یک مقدار در مطالعه ی آموزش ها دقت بیشتری به خرج بدید و تمرکزتان رو بالا ببرید. الان در حال آموزش هستید و اشکالی نداره ولی موقعی که می خواهید از این آموزش ها در معاملات استفاده کنید اگه دقت کافی نداشته باشید بسیار مشکل ساز خواهد بود برای شما.
محمد شریفی
سلام وعرض ادب خدمت استاد عزیز زنده ۴ ماهی هست که تو بازارم و بیشتر اندکاتورها رو استفاده کردم به نتیجه نرسیدم
493 روز پیش ارسال پاسخو ضرر ها دادم با کلی نا امیدی و بدهی با سایت شما اشنا شدم .تازه اموزش تشخیص روند رو یاد گرفتم و فقط با همین ی درس کلی سود کردم و امیدوار واقعا نمیدونم چطور از شما تشکر کنم بابت سایتتون و در پایان ی سوال داشتم شایم سوال مبتدیانی مثل من باشه .در یک روند نزولی که سهم به اوج خودش رسیده و دیگه میخواد بریزه ایا یک پوزیشن باز کنم تا اخر روند پوزیشن باشه بعد ببندیم یا تا پایان روند چند بار باز و بسته کنیم .بازهم با تشکر فراوان خدمت استاد عزیز که کلمه استاد برازنده شماست.
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
492 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و از اینکه به جمع سایت ترید بهتر پیوستید به شما خوش آمد میگم.
شما دیروز همین سوال رو از طریق فرم تماس با ما در سایت پرسیدید و من جواب سوالتون رو به ایمیل شما ارسال کردم. احتمالا به دست شما نرسیده پس همینجا مجدد جواب میدم.
برای جواب سوالتون من پیشنهاد میکنم آموزش های مربوط به استراتژِی های خروج رو مطالعه کنید تا به جواب سوالتون برسید مخصوصا آموزش 39 : استراتژی خروج (قسمت دوم).
ولی من دو نکته رو به شما یادآوری کنم :
اول اینکه اگر قصد مطالعه ی آموزش ها رو دارید حتما از آموزش شماره 1 شروع کنید و به ترتیب جلو برید با حوصله ، با دقت و با تمرکز.
چون همونطور که در صفخه ی آموزش های مالی به عنوان یک نکته گوش زد کردم اینه که تمام آموزشها مثل یک پازل به هم مربوط میشن برای همین ترتیب آموزشها رو حتما رعایت کنید و برای مطالعه ی آموزشها باید از ابتدا شروع کنید و به ترتیب جلو برید ، چون گفتید از آموزش شماره 11 شروع کردید این رو گفتم چون کلی نکته در آموزش های قبلی گفته شده که همه به هم مربوط هستن و اگه از ابتدا شروع نکنید به مطالعه ، در ادامه به مشکل میخورید.
نکته ی بعدی این است که تا زمانی که به طور کامل آموزش ندیدید و به آموزش ها مسلط نشدید نباید وارد بازار های مالی بشید این یکی از اصلی ترین دلایل برای ضرر تو این حرفه هست اصلا عجله ای نداشته باشید برای ورود به این بازار. این بازار همیشه هست و قرار نیست جایی بره و استفاده از اندیکاتور هم کلا فراموش کنید هیچ کمکی نمیکنه شما باید منطق مالی و روانی بازار رو یاد بگیرید تا بتونید تو این بازار موفق بشید که آموزش های این سایت هم دقیقا بر همین اصول است.
پس تا زمانی که مسلط نشدید به آموزشها نباید شروع به معامله کنید ، این رو به خاطر آموزش های سایت نمیگم کلا هر آموزشی رو که دارید دنبال میکنید باید به طور کامل بهش مسلط بشید و بعد وارد بازار بشید تا دچار ضرر نشید پس برای ورود به بازار های مالی اصلا عجله نکنید و تمرکزتان را بزارید فقط روی آموزش.
A.k
سلام و درود فراوان.
329 روز پیش ارسال پاسخپس اگه اصلاح بیش از ۶۰ درصد نبود باید احتمال بدیم یا اطمینان داشته باشیم که روند معکوس نشده؟
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
328 روز پیش ارسال پاسخچرا میگیم بیش از 60 درصد، چون کارکشن یک اکستنشن میتونه تا 50 درصد یا 60 درصد اکستنشن خودش رو اصلاح کنه که بهش گفته میشه کارکشن کامپلکس پولبک که در آموزش های آینده بهش میرسید. پس در مورد تغییر روند باید بیشتر از 60 درصد رو حتما طی کنه.
و در ادامه باید بگم هیچ قطعیتی در این بازار وجود نداره، این بازار یک بازار کارا هستش یعنی پویا هستش و هر زمان میتونه هر اتفاقی بیوفته. ما با این آموزش ها یاد میگیریم که احتمال موفقیت مان رو بیشتر کنیم و به بالای 80 تا 90 درصد برسونیم و اون 10 ، 20 درصد احتمال عدم موفقیت رو به دلیل کارا بودن بازار در نظر میگیریم و هیچ وقت من در هیچ کدام از این آموزش ها نگفتم که ما 100 درصد سود میکنیم و هر کس دیگه ای هم چنین ادعایی داره بدونید که داره دروغ میگه.
A.k
سلام و درود.
329 روز پیش ارسال پاسخدر مورد تغییر روند حتما اکستنشن و کارکشن تشکیل شده باید بین سویینگها باشه؟یعنی مثلاً اگه اکستنشن لو را رد کرد بعد کارکشن شکل گرفت موضوع فرق میکنه؟ سپاس.
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
328 روز پیش ارسال پاسخاونی که شما میگید، پایان یک روند رو داره به ما نشون میده نه تغییر روند.
برای تغییر یک روند ما به یک حرکت نیاز داریم و برای حرکت قیمت ابتدا یک اکستنشن و سپس یک کارکشن ضعیف نیاز هست.
پس اگه یک اکستنشن نزولی اومد سویینگ (لویی) که منجر به آخرین و بالاترین سویینگ (های) شده بود رو شکست فقط پایان روند صعودی برای ما نشان داده شده و هنوز تغییر روندی رخ نداده حالا اگه کارکشن بعدش رخ داد و منجر به ادامه ی حرکت نزولی شد اون وقت تغییر روند هم اتفاق افتاده.
پیشنهاد میکنم آموزش 10 و 11 رو یکبار دیگه با دقت و تمرکز بالا مطالعه بفرمایید تا دچار اشتباه نشید.