سویینگ ها( چرخش قیمت ) رو چطور ببینیم!

حالا مسئله ای که الان بهش میپردازیم اینه که ما این سویینگ ها را چطور باید ببینیم یعنی ما آنها را به عنوان یک خط در نظر بگیریم که یک قیمت واحد را به ما نشان میده و یا به عنوان یک محدوده در نظر بگیریم.

حالت دوم درسته ما باید به عنوان یک محدوده آنها رو در نظر بگیریم نه یک خط به خاطر اینکه درسته ما سویینگ موثر رو تشخیص دادیم ولی آیا میتوانیم تعیین کنیم که نمودار و بازار دقیقا به یک قیمت مشخص برسه و بعد واکنش نشان بده. باید بگم خیر، نه تنها من بلکه هیچ کس و با هیچ ابزاری نمیتواند تعیین کند که بازار اگه به یک قیمت مشخصی برسد دچار تغییر روند میشه و روند تغییر میکند ولی میشه تعیین کرد که قیمت به یک محدوده ی مهم اگه برسه شاید بازار دچار تغییر بشه.
چون ممکنه قیمت دفعه بعد پایین تر و یا بالاتر از قیمت قبلی که بهش واکنش نشان داده دچار تغییر چشمگیری بشه پس یک خط به ما کمکی نمیکنه ولی یک محدوه که شامل یک بازه قیمتی است که بازار نسبت بهش واکنش هایی داشته، میتواند به ما کمک زیادی بکند. ( به تصاویر دقت کنید )

1
2

همانطور که مشاهده میکنید ما یک سویینگ موثر داریم ( اگه نمیدونی سویینگ موثر چیه پیشنهاد میکنم اول مقاله چرخش قیمت در بازارهای معاملاتی را مطالعه کنی و بعد بیای اینجا) اگه دقت کنید در این محدوده 4 بار قیمت واکنش نشان داده حالا اگه ما بخواهیم با خط سویینگ موثر را نشان بدیم از خطوط شماره 1 تا 4 کدام را باید انتخاب کنیم که مطمئن باشیم قیمت دوباره بهش واکنش نشان بده! جواب این سوال خیلی راحته ما یک محدوده از کل این خطوط یعنی از خط شماره 1 تا 4 در نظر میگیریم.
باتوجه به توضیحات بالا قیمت 4 بار بالا و پایین شده پس بهترین روش ترسیم و استفاده از سویینگ های موثر اینه که به صورت یک محدوه کشیده بشه و ما اون محدوده را زیر نظر بگیریم. ( حالا تصویر رو اصلاح میکنیم )

3

گول این افراد رو نخورید!

در فضای مجازی زیاد میبینید یا تو کانال های تلگرام که کسی ادعا کرده که یک بازاری یا ارز دیجیتالی تا فلان قیمت میره بالا و بعد دچار تغییر روند میشه! خوب از کجا معلوم بیشتر نره یا اینکه گفته تا فلان قیمت میاد پایین.
چه شرطی وجود داره تا من مطمئن بشم که بازار تا یک قیمت مشخصی بالا میره یا پایین میاد، جواب شما کاملا معلومه هیچ شرطی وجود ندارد که به ما این اطمینان رو بده که بازار سر یک قیمت مشخص دچار تغییر بشه بلکه یک محدوده برای ما مهمه و بازار را نسبت به آن محدوده در نظر می گیریم و میسنجیم که آیا میتواند از این محدوده بالاتر بره یا نه، در مقاله های بعدی به شما فاکتور هایی رو یاد میدم که با در نظر گرفتن تمام اون فاکتورها ما رفتار قیمت و رفتار بازار را تا حدود زیادی متوجه بشیم و نسبت به آن خصوصیات تشخیص بدیم فروشنده باشیم یا خریدار.

نحوه ترسیم سویینگ های موثر

نحوه ترسیم سویینگ های موثر رو به شما نشان میدم. اول سویینگ های موثر رو شناسایی میکنیم و بعد بهترین روش ما برای ترسیم سویینگ های موثر اینه که یک محدوده از تراکم کندلها و سایه ها که بیشترین همپوشانی رو دارند را انتخاب می کنیم و به صورت یک محدوده رسم میکنیم. ( به تصاویر زیر دقت کنید )

4
5

خوب محدوده ها رسم شد همانطور که مشاهده میکنید سطوح 2 و 3 تقریبا در یک راستا و محدوده قرار دارند پس بهتره آنها رو با ادغام کنیم و به صورت یک محدوده ترسیم کنیم.
هرچند در مقالات بعدی به شما میگم این محدوده ها تا کی اعتبار دارند و چه زمانی از اعتبار خارج میشن و دیگر مهم نیستند.( پس تصویر را اصلاح میکنیم )

6

خوب ما در این مطلب یاد گرفتیم که سویینگ های موثر را چگونه ببینیم و به چه صورت ترسیمشان کنیم در مطلب بعدی به بررسی انواع دستورات معاملاتی مربوط به خرید و یا فروش میپردازیم.

منتظر آموزش های بعدی باشید...