سویینگ ها( چرخش قیمت ) رو چطور ببینیم!
حالا مسئله ای که الان بهش میپردازیم اینه که ما این سویینگ ها را چطور باید ببینیم یعنی ما آنها را به عنوان یک خط در نظر بگیریم که یک قیمت واحد را به ما نشان میده و یا به عنوان یک محدوده در نظر بگیریم.
حالت دوم درسته ما باید به عنوان یک محدوده آنها رو در نظر بگیریم نه یک خط به خاطر اینکه درسته ما سویینگ موثر رو تشخیص دادیم ولی آیا میتوانیم تعیین کنیم که نمودار و بازار دقیقا به یک قیمت مشخص برسه و بعد واکنش نشان بده. باید بگم خیر، نه تنها من بلکه هیچ کس و با هیچ ابزاری نمیتواند تعیین کند که بازار اگه به یک قیمت مشخصی برسد دچار تغییر روند میشه و روند تغییر میکند ولی میشه تعیین کرد که قیمت به یک محدوده ی مهم اگه برسه شاید بازار دچار تغییر بشه.
چون ممکنه قیمت دفعه بعد پایین تر و یا بالاتر از قیمت قبلی که بهش واکنش نشان داده دچار تغییر چشمگیری بشه پس یک خط به ما کمکی نمیکنه ولی یک محدوه که شامل یک بازه قیمتی است که بازار نسبت بهش واکنش هایی داشته، میتواند به ما کمک زیادی بکند. ( به تصاویر دقت کنید )
1 |
2 |
همانطور که مشاهده میکنید ما یک سویینگ موثر داریم ( اگه نمیدونی سویینگ موثر چیه پیشنهاد میکنم اول
مقاله چرخش قیمت در بازارهای معاملاتی
را مطالعه کنی و بعد بیای اینجا) اگه دقت کنید در این محدوده 4 بار قیمت واکنش نشان داده حالا اگه ما بخواهیم با خط سویینگ موثر را نشان بدیم از خطوط شماره 1 تا 4 کدام را باید انتخاب کنیم که مطمئن باشیم قیمت دوباره بهش واکنش نشان بده! جواب این سوال خیلی راحته ما یک محدوده از کل این خطوط یعنی از خط شماره 1 تا 4 در نظر میگیریم.
باتوجه به توضیحات بالا قیمت 4 بار بالا و پایین شده پس بهترین روش ترسیم و استفاده از سویینگ های موثر اینه که به صورت یک محدوه کشیده بشه و ما اون محدوده را زیر نظر بگیریم. ( حالا تصویر رو اصلاح میکنیم )
3 |
گول این افراد رو نخورید!
در فضای مجازی زیاد میبینید یا تو کانال های تلگرام که کسی ادعا کرده که یک بازاری یا ارز دیجیتالی تا فلان قیمت میره بالا و بعد دچار تغییر روند میشه! خوب از کجا معلوم بیشتر نره یا اینکه گفته تا فلان قیمت میاد پایین.
چه شرطی وجود داره تا من مطمئن بشم که بازار تا یک قیمت مشخصی بالا میره یا پایین میاد، جواب شما کاملا معلومه هیچ شرطی وجود ندارد که به ما این اطمینان رو بده که بازار سر یک قیمت مشخص دچار تغییر بشه بلکه یک محدوده برای ما مهمه و بازار را نسبت به آن محدوده در نظر می گیریم و میسنجیم که آیا میتواند از این محدوده بالاتر بره یا نه، در مقاله های بعدی به شما فاکتور هایی رو یاد میدم که با در نظر گرفتن تمام اون فاکتورها ما رفتار قیمت و رفتار بازار را تا حدود زیادی متوجه بشیم و نسبت به آن خصوصیات تشخیص بدیم فروشنده باشیم یا خریدار.
نحوه ترسیم سویینگ های موثر
نحوه ترسیم سویینگ های موثر رو به شما نشان میدم. اول سویینگ های موثر رو شناسایی میکنیم و بعد بهترین روش ما برای ترسیم سویینگ های موثر اینه که یک محدوده از تراکم کندلها و سایه ها که بیشترین همپوشانی رو دارند را انتخاب می کنیم و به صورت یک محدوده رسم میکنیم. ( به تصاویر زیر دقت کنید )
4 |
5 |
خوب محدوده ها رسم شد همانطور که مشاهده میکنید سطوح 2 و 3 تقریبا در یک راستا و محدوده قرار دارند پس بهتره آنها رو با ادغام کنیم و به صورت یک محدوده ترسیم کنیم.
هرچند در مقالات بعدی به شما میگم این محدوده ها تا کی اعتبار دارند و چه زمانی از اعتبار خارج میشن و دیگر مهم نیستند.(
پس تصویر را اصلاح میکنیم )
6 |
خوب ما در این مطلب یاد گرفتیم که سویینگ های موثر را چگونه ببینیم و به چه صورت ترسیمشان کنیم در مطلب بعدی به بررسی انواع دستورات معاملاتی مربوط به خرید و یا فروش میپردازیم.
منتظر آموزش های بعدی باشید...
دیدگاههای بازدیدکنندگان
ناشناس
سلام آقا حامد عرض ادب و خسته نباشید، من به فارکس خیلی علاقمندم ولی متاسفانه هزینه شرکت در کلاسهای اساتید، خارج از توان مالی بنده ست. مطالب مقدماتی رو از سایتهای مختلف و یوتیوب و... مطالعه کردم ولی هنوز به موفقیت نرسیدم. آیا برای یادگیری و مسلط شدن به بازار فارکس نیاز به شرکت در دوره های اساتید مختلفو دارم یا اینکه با آموزشای سایت شما میتونم به درآمد برسم و موفق بشم؟
591 روز پیش ارسال پاسخخیلی از زحمات شما ممنونم
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
590 روز پیش ارسال پاسخببینید روش های معامله گری زیادی وجود داره مثل فاندامنتال ، تحلیل تکنیکال و حتی روش پرایس اکشن هم انواع مختلفی داره. که خیلی ها هم از این روش ها استفاده میکنند و تو کارشون تا حدودی موفق هستند و نمیشه به آنها ایرادی گرفت و برای تک تکشون احترام زیادی قائل هستم.
ولی مطالبی که من در این سایت میزارم بازار را براساس رفتار مالی و روانی معامله گران حاضر در بازار میسنجه که با اطمینان میتونم بگم نسبت به روش هایی که در بالاتر ذکر کردم درک و فهمش و یادگیریش به مراتب راحت تره.
چرا اینو میگم چون من هم در گذشته آموزش های زیادی رو از روش های معامله گریه مختلفی را دیدم و دنبال کردم ولی متاسفانه موفق نبودم تا اینکه با روش چارتیکال استاد احمدرضا جبل عاملی آشنا شدم و آموزش دیدم.
پیشنهاد میکنم این مطالب رو با حوصله و تمرکز از آموزش اول مرحله به مرحله دنبال کنید و خوب یاد بگیرید وقتی آرام آرام جلو میرید و آموزش های بعدی رو مطالعه میکنید متوجه تغییر در خودتون میشید و بازار رو خیلی راحت تر میبینید و درکش میکنید.
و وقتی به کل آموزش ها مسلط بشید قطعا موفق خواهید شد.
MaHYa
سلام آقای مدیر،
591 روز پیش ارسال پاسخمن خیلی از آموزشاتونو خوندم، سبک تدریس شما واقعا متفاوته و بیانتون عالیه. میخواستم ازتون تشکر کنم بخاطر وقتی که میذارید، انرژی که به ما میدین و آموزشای ارزشمندی که در اختیارمون گذاشتید.
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید.
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
590 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما بسیار ممنونم و خیلی لذت بخشه که این مطالب برای شما مفید بوده. امیدوارم روز به روز پیشرفت کنید و به جایگاهی که دوست دارید برسید.
میثم نیکار
سلام ، وقت بخیر
500 روز پیش ارسال پاسخیه دنیا ممنون بابت وقتی که گذاشتید و چارت خوانی رو اصولی آموزش دادید
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
499 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و خوشحالم که این مطالب برای شما مفید بوده.
ناشناس
درود ، وقت شما بخیر ، استاد عزیز سوالی در مورد تعیین محدوده دارم ، انتهای محدوده دقت کردم ، انتهای شادو در هر سویینگ در نظر گرفته شده ولی ابتدای محدوده گاهی از داخل خود کندل و گاهی ابتدای شادو در نظر گرفتید. قانون خاصی برای تعیین محدوده هست یا اینکه یه چیز چشمی با توجه به تغییر سویینگ ؟
374 روز پیش ارسال پاسخمدیر سایت
سلام و عرض ادب
373 روز پیش ارسال پاسخبرای ترسیم سویینگ موثر خیلی نیاز نیست که حساس باشیم، بعد از اینکه سویینگ موثر رو شناسایی کردیم برای ترسیمش همانطور که در خود آموزش گفتم باید یک محدوده از تراکم کندلها و سایه ها که بیشترین همپوشانی رو دارند را انتخاب کنیم و به صورت یک محدوده رسم میکنیم.
و در مورد شادو هم باید بگم شادوهایی که اندازشون در حد میانگین کل شادوهای متن بازار هست رو در محدوده به طور کامل در نظر میگیریم ولی شادوهایی که بزرگ هستند رو دیگه کل اون شادو را در نظر نمیگیریم و فقط به اندازه ی میانگین شادوهای کل اون متن بازار رو درون محدوده ی سویینگ موثر در نظر میگیریم.
ناشناس
سلام و عرض ادب/مچکرم
98 روز پیش ارسال پاسخمدیر سایت
سلام و عرض ادب
97 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم.