روند صعودی
برای روند صعودی ما باید یک حرکت صعودی داشته باشیم و برای اینکه یک حرکت صعودی داشته باشیم باید یک اکستنشن و کارکشن را ببینیم.
تعریف اکستنشن( extension ) و کارکشن( correction ) را با خصوصیاتی که هر یک باید داشته باشند را در آموزش قبلی براتون گفتم. پس اگه اطلاعاتی درباره ی گام و اصلاح یعنی اکستنشن و کارکشن نداری پیشنهاد میکنم اول مقاله ( سرنخ های تشخیص روند بازار ) را مطالعه کن و بعد به ادامه این مطلب بپرداز. ( به تصاویر توجه کنید )
1 |
2 |
ما برای یک روند صعودی نیاز به یک حرکت صعودی داریم. این نکته را در ابتدا بگم در این مرحله از آموزش که دارم توضیح میدم براساس آن چیزی که الان یاد میگیریم نیاز هست که مقداری قیمت حرکت کند تا تشخیص بدیم.
اما در آموزش های بعدی که دانش معامله گری شما کامل تر میشه شما میتوانید به جایگاهی برسید که همین جایی که من در چارت علامت زدم ( مستطیل طلایی تصویر شماره 2 ) بفهمید که قیمت داره یک حرکت صعودی را شروع میکنه، قبل از اینکه هیچ نشانه ی بیشتری داشته باشد.
نکته : البته نشانه های دیگری دارد که در آموزش های بعدی مرحله به مرحله متوجه خواهید شد. اما آن چیزی که می خواهیم یاد بگیریم این است که ما برای یک روند نیاز به یک حرکت داریم.
نشانه های یک روند صعودی چیست!
به قول استاد عزیزم که در این رابطه میگه که ما در دنیای زندگی می کنیم که به وجود آمدن هر چیزی یک دفعه ای نیست و یک سرآغازی دارد، یک نشانه هایی دارد پس ما برای اینکه یک روند صعودی را داشته باشیم در ابتدا باید یک حرکت صعودی داشته باشیم.
برای اینکه یک حرکت صعودی داشته باشیم باید یک اکستنشن و یک کارکشن داشته باشیم. اکستنشن به یک گام پر قدرت گفته میشه و کارکشن به یک اصلاح ضعیف گفته میشه، صفت قدرت در اکستنشن و صفت ضعف در کارکشن فوق العاده مهم است.
3 |
چرا گام و اصلاح در حرکت صعودی مهم است ؟
به خاطر اینکه من و شما به دنبال نشانه ها هستیم، نشانه هایی واضح و شفاف که بهتر درک می کنیم اما فعلا به این توجه کنید که هرگاه در بازار یک اکستنشن شکل بگیرد به سمت بالا و بعد از آن یک کارکشن ضعیف به سمت پایین، ما یک حرکت صعودی داریم حالا مادامی که این حرکت صعودی دوباره تکرار بشه روند ما داره ادامه پیدا میکنه و ما یک روند صعودی داریم. ( به تصاویر دقت کنید )
4 |
5 |
6 |
حالا باهم تصاویر را بررسی میکنیم، ( تصویر شماره 4 ) : همانطور که میبینید ما یک اکستنشن( گام ) به سمت بالا و بعد از آن یک کارکشن( اصلاح ) ضعیف به سمت پایین داریم پس ما یک حرکت صعودی داریم.
( تصویر شماره 5 ) : میبینیم که بعد از گام و اصلاح اول دوباره به همین صورت یک اکستنشن و کارکشن داریم پس روند ادامه دارد.
( تصویر شماره 6 ) : همانطور که مشاهده میکنید مجددا بعد از گام و اصلاح دوم دوباره یک اکستنشن و کارکشن داریم پس روند همچنان ادامه دارد و مجموعه این حرکات باهم یک روند صعودی را میسازند. هر چند در گام سوم اصلاح به صورت کامپلکس پولبک اتفاق افتاده و روند صعودی دیگه ادامه نداده و تبدیل به روند رنج شد که در آموزش های بعدی هم به توضیح انواع اصلاح میپردازیم و انواع روند رنج را به طور کامل باز گو میکنم.
7 |
پس ما باید مراقب این باشیم مادامی که در بازار اکستنشن ها و کارکشن ها دارند ادامه پیدا میکنند روند ادامه دارد.
و نکته آخر ما به اندیکاتورها یا سطوحی که در بازار مثلا براساس فیبوناچی شکل میگیرند اهمیتی نمیدیم بلکه نشانه های خود قیمت را دنبال می کنیم.
خوب ما در این مطلب یاد گرفتیم که برای اینکه یک روند صعودی را تشخیص بدیم اول باید یک حرکت صعودی داشته باشیم و اگه این حرکت های صعودی قیمت به صورت پی در پی تکرار شد یک روند صعودی را میسازند و مادامی که این حرکات قیمت ادامه داشته باشند، روند ما هم ادامه دارد. در مطلب بعدی با چگونگی شکل گیری و ادامه ی یک روند نزولی آشنا خواهیم شد.
منتظر آموزش های بعدی باشید...
نکته : دانش این آموزش ها متعلق به استاد عزیزم احمد رضا جبل عاملی می باشد. به قول استاد عزیزم آموزش باید رایگان باشد تا در دسترس همه قرار بگیرد مادامی که آموزش پولی شد دیگه ارزشی ندارد. در پایان که تمام آموزش ها گفته شد یک مقاله به طور کامل درباره ی استاد احمد رضا جبل عاملی منتشر میکنم تا شما ایشان را بهتر بشناسید.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
امیر
سلام، توی این آموزش روند صعودی خیلی شفاف توضیح داده شده. از شما بخاطر مطالب آموزشی مفیدی که میذارید خیلی ممنونم.
575 روز پیش ارسال پاسخمدیر سایت
سلام و عرض ادب
575 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و خوشحالم که این مطلب برای شما مفید بوده
اریا دهقان
سلام ممنون از مطالب عالیتون . سوالم اینه چرا در تصویر شماره 6 کارکشن رو اولی در نظر نگرفتین و کارکشن بعدیشو مشخص کردین ؟ممنون
424 روز پیش ارسال پاسخمدیر سایت
سلام و عرض ادب
424 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم. در جواب سوالتون باید بگم در این تصویر ما کارکشن اول یا دوم نداریم، کل اون خط بنفش رنگ کارکشن محسوب میشه که به این نوع کارکشن گفته میشه کامپلکس پولبک که در آموزش های بعدی بهش میرسید و به طور کامل متوجه میشید.
اگه منظورتون قسمت اول این خط بنفش رنگ هست که 3 تا کندل قرمز رنگ هست اونو میگید به عنوان کارکشن، که باز باید بگم ببینید در آموزش های بعدی متوجه قضیه میشید که چرا این رو ما به عنوان یک کارکشن محسوب نمیکنیم ولی خلاصه بخوام بگم کارکشن و اکستنشن باید باهم یک همخونی داشته باشه، در گام سوم یک روند صعودی که تقریبا قدرت روند صعودی رو به اتمام هست نمیشه 3 تا کندل رو به عنوان کارکشن یک گام صعودی در نظر گرفت و ما انتظار داریم حداقل تا 50 درصد گام خودش اصلاح بکنه.
دلیل بعدیش بحث پختگی اصلاح است، که اون مقدار کارکشن به مقدار مسافتی که قیمت در اکستنتشن طی کرده نمیخوره پس قاعدتا باید کارکشن ما بیشتر باشه و که میبینید بعد از 3 تا کندل قرمز دوباره کندل های صعودی تشکیل شدند و می خواستن به مسیر صعودی ادامه بدن ولی چون این اصلاح هنوز کامل نشده بود نتونستن به مسیر خودشون ادامه بدن چرا چون در این نقطعه سفارش خریدی وجود نداشت. در واقع اونها معامله گران در دام افتاده و خُرد هستند.
شاید یک مقدار درکش سخت باشه برای شما چون در اول راه هستید ولی نگران نباشید شما آموزش ها رو به ترتیب ادامه بدید تمام این آموزش ها به هم متصل هستند و همدیگه رو کامل میکنند. قطعا متوجه این قضیه خواهید شد.
مسعود مجیدنیا
با سلام استاد عزیز
396 روز پیش ارسال پاسخیک سوال داشتم من تو روند صعودی بیشتر اوقات منتظر پولبک میشم و بعد از پولبک در برگشت با زدن سقف قبلی وارد بای میشم و این عمل باعث میشه استاپ بزرگتری داشته باشم
میتونین ی راهنمایی کنین تو چه زمانی ورود کنم بهتر هست ؟؟
آیا در زمان حرکت برگشتی روی سقف قبلی با دیدن کندل عدم شکست وارد بشم بهتر هست یا نه منتظر باشم سقف جدید رو بزنه بعد وارد بشم ؟؟
ممنون میشم اینو راهنمایی کنین
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
395 روز پیش ارسال پاسخببینید این که صبر کنید قیمت از سقفی که قبلا طی کرده، رد بشه و شما تازه بخواهید وارد معامله بشید خب خیلی دیره و اینگونه معامله خیلی پر ریسک و خطرناکه و مقدار پیپ یا مسافتی که طی میکنه هم کمتر میشه و سود کمتری هم میگیرید. و همینطور که خودتون گفتید اگه حد ضرر هم بخواید بزارید پشت سویینگ موثر قبلی، خب خیلی حد ضرر شما بزرگ میشه و باز ریسک حساب شما رو بالا میبره.
اگه اصرار دارید حتما سقف زده بشه بعد وارد معامله بشید خب باید حد ضررتون رو یک مقدار تنگ تر بگیرید مثلا پشت 3 تا کندل قبلش با فاصله ی مناسب قرار بدید. که خیلی موافق نیستم ولی باز بهتره.
ولی بهترین حالت معامله اینکه وقتی گام صعودی تشکیل شد صبر کنید تا اصلاحش به طور کامل انجام بشه بعد وقتی اصلاح انجام شد و قیمت رفت تو بی وزنی و یک کندل مناسب برای لبه ی ورود داد بعد با همون کندل وارد معامله بشید و دیگه نیاز نیست صبر کنید تا سقف قبلی زده بشه تا وارد معامله بشید. این معامله یک معامله ی کم ریسک هست.
این بهترین حالت بود حالت بعدی اینکه بعد از اینکه اصلاح انجام شد ممکنه قیمت تو بی وزنی نره و بلافاصله یک کندل صعودی خوب زده بشه در این حالت بهتره صبر کنید تا کندل به طور کامل بسته بشه و اگه در یک سوم بالایی بسته شد و قدرت خوبی داشت با یکم خلاصی بیشتر صبر کنید تا کندل بعدی به اون خلاصی یا فاصله ای که در نظر گرفتید برسه اگه رسید و ردش کرد شما میتونید وارد معامله بشید. اگه این کندل دوم اول رفت پایین یک شادو زد و مجدد اومد بالا و رسید به اون خلاصی که خیلی بهتر هست و میتونید وارد معامله بشید. این حالت از حالت اول که توضیح دادم یک مقدار پر ریسک تر هست ولی اگه موقعیت رو درست انتخاب کرده باشید، سود خوبی میکنید.
shadi
سلام
271 روز پیش ارسال پاسخاین آموزش های رایگان ویدیوشم هست؟
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
270 روز پیش ارسال پاسخهمانطور که به دفعات در این آموزشها از اسم استاد جبل عاملی یاد کردم. باید دوباره عرض کنم که دانش این آموزش ها متعلق به استاد احمدرضا جبل عاملی میباشد پس اگه میخواهید به این فیلم ها دسترسی داشته باشید باید به سایت خود استاد مراجعه کنید و در قسمت آموزش ها میتوانید به این فیلم ها دسترسی داشته باشید.
آموزش های این سایت از زبان من هستش برای همین این آموزش ها فیلمی ندارند. ولی آموزش استاد جبل عاملی به صورت ویدئو هستش که با مراجعه به سایت ایشان میتوانید از این فیلمها استفاده کنید. با سرچ کردن اسم استاد در اینترنت میتوانید به سایت ایشان دسترسی داشته باشید.
shadi
پیداش کردم
267 روز پیش ارسال پاسخبرای من ویدیو خیلی راحتتره اصلا رو خوندن متن تمرکز ندارم
ممنون
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
266 روز پیش ارسال پاسخخواهش میکنم
ناشناس
سلام وعرض ادب/مچکرم دوست من
98 روز پیش ارسال پاسخمدیر سایت
سلام و عرض ادب
97 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم.