عزیزان همانطور که در آموزش ژورنال معاملاتی برای شما توضیح دادم، ما در فرایند معامله گری خودمان، هر رفتاری و هر احساسی را که داریم ثبت می کنیم تا بتوانیم بعد از مدتی و هر از گاهی که خواستیم معاملات خودمان را بررسی کنیم. که بفهمیم چه کارهایی کردیم که سودهای خوبی گرفتیم و چه کارهایی می کردیم می توانستیم سودهای بهتری داشته باشیم یا ضررها و هزینه هایمان کمتر می شد.
نکته : برای بررسی معاملات و ژورنال پیشنهاد من به شما هر 50 یا هر 100 معامله یکبار هست. هر 50 یا هر 100 معامله ی اخیر که داشتید رو بیاید و مورد بررسی قرار بدید.
پلن معاملاتی
بررسی ژورنال معاملاتی برای ما محاسنی داره یکی از آنها ساختن پلن معاملاتی است. پلن معاملاتی آن چیزی هست که ساختار معامله کردن را برای هر شخص درست می کند.
به دلیل اینکه معامله کردن یک امر ذهنی و فکری هست و بر می گرده به تیپ شخصیتی هر معامله گر و مختص به هر معامله گر هست.
به این صورت که حتی نمی شود برای همه معامله گرایی که در یک بازار دارند کار می کنند، حتی در یک نماد معاملاتی دارند کار می کنند یک نسخه ی واحد در نظر گرفت و بگیم که همه ی شما باید این کار را انجام بدهید.
نه اصلا به این شکل نیست! باید هر کس آن کاری را بنا بر شخصیت خودش درست هست را پیش ببره.
پس پلن معاملاتی برای ما خیلی مهم است و بهترین پلن معاملاتی برای هر معامله گر، پلن معاملاتی است که از طریق ژورنال معاملاتی ایجاد شود و استخراج آن از ژورنال معاملاتی باشد.
پس در ثبت ژورنال معاملاتی باید بسیار دقت کنید و اطلاعات رو درست و کامل ثبت کنید. هر چقدر ژورنال شما دقیق تر باشه، پیشرفت شما در این حرفه و تبدیل شدن به یک معامله گر حرفه ای زودتر و بهتر انجام میشه.
چک لیست معاملاتی
خب ولی کسانی که تازه می خوان معامله گری را شروع کنند و هنوز ژورنالی ندارند باید چیکار کنند!
در این مواقع ملاک شما باید دانشی باشه که تازه بدست آوردید. ببینید عزیزان شما با توجه به دانشی که از آموزشها بدست آوردید باید شروع کنید و نسبت به اون دانش برای خودتان یک چک لیست معاملاتی بنویسید. یعنی چی!
در ابتدا یک جمع بندیه کلی از نکاتی که در آموزش ها گفته شده و برای شما خیلی مفید و مهم بوده و به طور کامل یاد گرفتید رو به صورت تیتر روی یک کاغذ مینویسید.
برای اینکه شما راحت تر این موضوع رو درک کنید و به عنوان کمک که در آموزش های گذشته قول داده بودم در مورد پلن معاملاتی به شما کمک کنم از قبل یک لیست از نکات آموزش های سایت از نگاه خودم تهیه کردم و در اینجا قرار دادم که الان مشاهده میکنید.
لیست نکات :
- چه نوع بازاری داریم
1- رونده یا رنجه. 2- ادامه دهنده هست یا برگشتی. - کیفیت گام و اصلاح
1- گامی شفاف و پر قدرت. 2- تشکیل کامل اصلاح به صورت پولبکی. - توجه به نکات تغییر و پایان روند
- چک کردن ضریب چولگی
- چک کردن شیب قیمت
- چک کردن پرتاب قیمت
- چک کردن عمق قیمت
- توجه به سویینگ های موثر و سطوح کلیدی
- چک کردن استراتژی خروج
- رسیدن موقعیت به بلوغ
- کندل جریان سفارشات
- خَلاصی و ورود به معامله
- مدیریت سرمایه و حد ضرر
دقت کنید این یک لیست کلی و در مورد مباحث آموزش ها و از نگاه من هستش شما میتونید نکاتی که در این آموزشها بوده و برای شما مهم بوده و میتونه در معاملات شما تاثیر خوبی بزاره در این لیست اضافه کنید.
فقط تاکید میکنم نکاتی که از همین آموزش ها یاد گرفتید رو به این لیست اضافه کنید و دانشی که از آموزش هایی غیر این مطالب بدست آوردید رو با این روش ترکیب نکنید.
نیاز نیست دونه به دونه تیتر های آموزش ها رو بنویسید و فقط مباحث آموزشی رو در این لیست بیارید. مثلا من در این لیست نوشتم تشکیل کامل اصلاح، خب ما میدونیم که مبحث اصلاح قیمت، چندتا آموزش رو به خودش اختصاص داده ولی نمیایم دونه به دونه ی اون تیتیر ها رو بنویسیم و دیگه به جزئیات اشاره نمی کنیم که اصلاح به چند حالت بود و چه ویژگی هایی باید داشته باشه.
شما دیگه تمام این آموزش ها رو یاد گرفتید و باید به همه ی اینها مسلط باشید و وقتی کلمه اصلاح رو میبیند باید جوری به این مباحث مسلط باشید که تمام اون 4 مدل اصلاح و تمام ویژگی هاشون رو فورا به یاد بیارید و تو ذهنتون مرور کنید.
نکته : اینکه گفتم فقط مباحث را بنویسید و به جزئیات اشاره نکنید و اونها رو در ذهنتان مرور کنید، فقط یک پیشنهاد هست برای اینکه این چک لیست خیلی طولانی و زیاد نشه و گرنه کاری را که فکر میکنید برای شما بهتر هست را انجام بدید.
خب حالا شروع میکنید هر کس با توجه به شخصیت و تسلطش به مباحث برای خودش این نکات رو به عنوان پلن معاملاتی مینوسه به صورت الویت بندی. به چه صورت !
مثلا در چک لیست معاملاتی که من در بالا نوشتم، شما به 13 تا فاکتور نیاز داری برای معامله و اگه از این 13 تا فاکتور برای مثال حداقل 10 تاش رو در بازار در یک فرصت معاملاتی دیدی، اون موقعیت به ظاهر برای معامله مناسب هست.
پس یک لیست درست میکنید، بعد شروع میکنید که در کدام مباحث بهتر عمل میکنید مثلا شما در پیدا کردن ضریب چولگی نسبت به بقیه مباحث خیلی بهتر عمل میکنید پس این مورد در جایگاه اول لیست قرار میگیره بعد گام و اصلاح رو خیلی خوب تشخیص میدید و این میره در جایگاه دوم لیست به این ترتیب شروع میکنید این لیست رو کامل کردن و مباحثی که توش خیلی خوب عمل میکنید رو در جایگاه های بالاتر لیست خودتان قرار میدید.
این میشه یک چک لیست معاملاتی برای شروع کار شما که برای هر کس با توجه به تسلط و دانشش نسبت به آموزش ها و شخصیت معامله گریش متغیر هست.
روش دیگه اینکه بیاید این چک لیست معاملاتی رو تفکیک کنید و از چند چک لیست معاملاتی استفاده کنید یعنی بیای نکات رو دسته بندی کنی و بیای یک چک لیست برای معاملات ادامه دهنده در روندها بنویسی، بعد بیای یک چک لیست دیگه برای معاملات برگشتی در روندها بنویسی و یک چک لیست هم مخصوص معاملات در روند های رنج بنویسی.
فرقی نمی کنه با توجه به شخصیت خودتان اون کاری که فکر می کنید بهتر هست و راحت تر هستید و تمرکزتان بیشتر هست رو انجام بدید.
بعد که همه ی این کارها رو کردید و چک لیست معاملاتی خودتان رو درست کردید اون را روی یک تیکه کاغذ درشت و واضح مینویسید و کنار صفحه ی نمایشگر یا روی دیوار نزدیک جایی که میخواهید معامله انجام بدید میزارید و همیشه و هر وقت قبل از اینکه بخواهید معامله ای انجام بدید شروع میکنید این چک لیست معاملاتی رو مطالعه کردن و مرور میکنید تا تمام نکات بیاد جلوی چشمتون.
این کار به مرور باعث میشه بازار رو خیلی بهتر ببینید و کمتر دچار اشتباه بشید و به مرور این چک لیست معاملاتی وارد ضمیر ناخود آگاهتون میشه و بعد از مدتی میبیند که چقدر سریع تر و راحتر میتونید موقعیت ها رو در بازار ببینید.
آماده برای ورود به بازارهای مالی
اولین آموزش بازارهای مالی در این سایت در تاریخ 11 بهمن سال 1400 منتشر شد یعنی تقریبا یک سال و نیم گذشته پس اگه از اون موقع همراه من هستید یا اگه مدت زیادی هست که دارید من را دنبال میکنید و آموزش میبینید، پس دیگه وقتشه خودتون رو در بازارهای مالی واقعی بسنجید.
پس ترس و نگرانی رو کنار بزارید و بعد از خودن این مطلب برید حساب واقعیه خودتون رو باز کنید. تاکید میکنم حساب واقعی و از حساب های دِمو به شدت دوری کنید.
ببینید عزیزان وقتی با حساب های دمو کار میکنید هر چقدر هم وسواس به خرج بدید و مثل حساب های واقعی رفتار کنید باز ذهن شما، مغز شما میدونه که این یک حساب دمو هستش و یک اعتماد به نفس کاذب و پنهان به شما میده و شما هم اصلا متوجه این امر نمیشید و شروع میکنید به معامله و موقعیت هایی رو معامله میکنید که اگه حساب شما واقعی بود هرگز سمت اون موقعیت ها نمی رفتید و شروع میکنید به سود کردن و در این حساب های دمو به ظاهر موفق عمل میکنید.
چرا چون استرس ندارید و تمرکزتان بالاتر هستش بعد با یک غرور کاذب میاید یک حساب واقعی باز میکنید و به همون شکل که در حساب دمو کار میکردید، در حساب واقعی تون هم ادامه میدید ولی با نتیجه ی عکس رو به رو میشید. دلیلش چیه؟
به این خاطر هست که وقتی حساب واقعی رو باز میکنید ذهن شما میدونه که این حساب، حساب دمو نیست یک حساب واقعی با پول واقعی هستش پس به صورت ناخود آگاه دچار یک استرس پنهان میشید و این استرس باعث میشه شما دانشی که داشتید رو خوب به یاد نیارید یا در تصمیم گیری دچار اشتباه بشید و بعدش میرید یک معامله ی اشتباه باز میکنید.
چون قبلش در حساب دمو خیلی خوب عمل کردید اما بعدش در حساب واقعی یک معامله ی اشتباه باز کردید اون هم در روزهای اولیه ورودتان به بازارهای واقعی، چه اتفاقی برای شما میوفته اینکه به شدت صدمه میبینید و اعتماد بنفس شما به شدت کم میشه و دچار سر در گمی میشید و زمان خواهد برد تا دوباره برگردید به حالت اولتون.
پس خواهش میکنم از حساب های دمو دوری کنید و از همان ابتدا با حساب های واقعی شروع کنید و با مدیریت کردن صحیح بزارید یواش یواش به این بازار عادت کنید و استرس شما کنترل بشه و برای کنترل این استرس هم راه هایی وجود داره.
اول اینکه نیاز نیست حتما با موجودی بالا حساب باز کنید کسایی که نمیخوان در ابتدا خیلی هزینه کنند و براشون مشکله، میتونن از حساب های سِنتی شروع کنند که با 20 دلار هم قابلیت فعالیت داره و خیلی از نظر مالی در گیر نمیشید این حساب برای شروع عالی هستش چون سود و زیانش براساس سِنت هست و اصلا دچار استرس نمیشید. ولی به فکر سود چشمگیری نباشید چون سود این حساب ها براساس سنت هست و خیلی رقمی به شما نمیده ولی برای شروع کار و آموزش عالی هستش.
برای کسانی که مشکل مالی ندارند پیشنهاد من حساب دلاری هست اونم با مبلغ حداکثر 100 تا 300 دلار. برای کسانی که هم میخوان خیلی هزینه نکنند و هم اینکه سود نسبتا خوبی از معاملاتشان داشته باشند. نیاز نیست در ابتدای کار زیاد هزینه کنید و رقم هایی مثل 1000 دلار یا بیشتر از اینها بخواهید هزینه کنید.
برای شروع همین مبلغ کفایت میکنه بعدها که به بازار مسلط شدید هم میتونید حجم سرمایه خودتون رو افزایش بدید و هم اینکه حساب خودتان را ارتقاء بدید و از حساب های حرفه ای تر استفاده کنید.
بعد برای کنترل اون استرسی که ممکنه در شروع کار دچارش بشید یکسری راهکار هایی وجود داره تا اینکه به طور کامل از بین بره.
برای شروع بهتره یکسری قوانین برای خودتون بزارید که مهمترین هاش را به شما میگم.
- وقتی حال روحی یا جسمی ما خوب نیست تحت هیچ شرایطی وارد بازارهای مالی برای دیدن بازار و گرفتن معامله نشیم. چرا که اول باید حال ما خوب باشه تا بتونیم خوب فکر کنیم و تمرکز کنیم و بهترین تصمیم رو بگیریم پس مادامی که حال ما خوب نیست، نمیتونیم خوب تمرکز کنیم و تصمیم خوبی بگیریم.
- برای خودمان محدودیت در تعداد معامله بزاریم مثلا حداکثر 3 تا معامله در روز و اگه یک معامله در روز برای ما منفی شد یا ضرر کردیم به مدت 24 ساعت حق معامله کردن و نگاه کردن به چارت معاملاتی را نداریم تا تمرکز ما و حال ما به خاطر اون ضرر بهتر بشه.
- بهتره برای شروع کار تمرکز مان را روی جفت ارز های اصلی بزاریم که نقدینگی بالایی دارند و نسبت به بقیه جفت ارزها ثبات بیشتری دارند که تعدادشون 7 تا است:
1- EUR/USD
2- GBP/USD
3- USD/JPY
4- USD/CAD
5- USD/CHF
6- AUD/USD
7- NZD/USD - در آن واحد فقط یک معامله ی باز داشته باشیم و اینطور نباشه که دوتا معامله یا سه تا معامله همزمان باز کنیم. یک معامله باز میکنیم وقتی به نتیجه رسید و کامل بستیمش میرین سراغ معامله ی بعدی.
مدیریت کردن چندتا معامله ی باز باهم کار آسونی نیست و نیاز به تجربه ی بالا و تمرکز بالا داره. - به هیچ وجه به مدت طولانی پشت مانیتور نمی شینیم و به مدت طولانی به چارت معاملاتی نگاه نمیکنیم. حداکثر تایم نگاه کردن به چارت در طول روز 2 تا 3 ساعت است و بیشتر از این تایم اگه به چارت نگاه کنیم دچار اُور ترید (over trade) میشیم یعنی دیگه چشم ما و ذهن ما نمیتونه موقعیت های خوب رو در بازار تشخیص بده برای همین امکان گرفتن تصمیمات اشتباه بیشتر میشه.
- اگه در معامله ای سود خوبی داشتیم و خیلی خوشحال شدیم و میزان هیجان ما بالا رفت، به سرعت وارد معامله ی بعدی نمیشیم و صبر میکنیم تا هیجان ما فروکش کنه و دوباره تمرکزمان رو بدست بیاریم چرا که هیجان زیاد هم باعث میشه نتونیم خوب تصمیم بگیریم و امکان اینکه در تصمیمات دچار اشتباه بشیم زیاد هست.
پس قرار ما این شد که سمت حساب های دمو نریم چرا که صدماتش از فوایدش بیشتر هست و به جاش از همان ابتدا از حساب های واقعی استفاده کنیم ولی بیایم برای خودمان یک سری قوانین بزاریم تا بتونیم بهتر خودمان رو کنترل کنیم و یواش یواش به بازار عادت کنیم.
این قوانین کلی بود که برای شروع بهتره رعایتش کنیم. همچنین هر شخص باتوجه به شخصیت معامله گریش باید یکسری قوانین رو برای خودش بزاره مثلا چه روزهایی معامله کنه ، چه ساعاتی در طول روز وارد چارت معاملاتی بشه ، چگونه معاملات رو مدیریت کنه ، چندتا معامله بگیره و قوانینی که فکر میکنید به پیشرفت شما کمک میکنه را برای خودتان در نظر بگیرید و نسبت به آن قوانین خیلی سفت و سخت پایبند باشید.
به تمام اون چک لیست معاملاتی و قوانین معاملاتی و مدیریتی که بالاتر بهش پرداختم به طور کلی گفته میشه پلن معاملاتی.
پس سعی کنید هر شخص باتوجه به گفته های بالا و توجه بسیار به شخصیت معامله گری و سطح دانش خودتان یک پلن معاملاتی مخصوص خودتان درست کنید تا بهترین نتیجه رو از آن بگیرید.
بعدها که ژورنال معاملاتیه شما به حدی رسید که میشه بررسیش کرد، شروع میکنید معاملاتتان رو بررسی می کنید اون وقت پلن معاملاتی خودتان را ارتقاء میدید و کامل ترش میکنید.
کارگزاری های معاملاتی ( بروکرها)
برای انتخاب کارگزاری های معاملاتی خوب و مناسب هم باید به چندتا فاکتور توجه کنید و اون فاکتور ها رو با هم در گارگزاری های مختلف بررسی کنید و اون کارگزاری که بیشتر به شرایط شما نزدیک هست رو انتخاب کنید.
نکاتی که باید در انتخاب کارگزاری ها دقت کنیم :
- کارگزاری های سرشناس و معروف رو که به مشتری هاشون اهمیت میدن و رضایت اونها براشون مهمه رو ترجیحا انتخاب کنید.
- اون کارگزاری به کشوری که دارید در آن زندگی میکنید، خدمات خوبی بده یعنی با توجه به شرایط سیاسی اون کشور، کارگزاری تصمیم به قطع ادامه همکاری نگیره.
- تنوع حسابها که باید ببینید با توجه به میزان سرمایه ی شما کدام کارگزاری بهترین شرایط رو برای شما داره. و همچنین میزان واریز و برداشت و طریقه ی واریز و برداشت از اون کارگزاری ها رو بررسی کنید.
- میزان کارمزد و اِسپرد حسابها که هر چه کمتر باشه بهتره
- تنوع خدمات و کیفیت خدمات و پشتیبانی هر کارگزاری رو باید بررسی کنید. سرعت پاسخگویی ، کیفیت راهنمایی که ازشون میگیرید چه به صورت ارسال ایمیل که سریع جواب میدن یا نه و چه به صورت فضای مجازی از طریق پلتفرم های ارتباطی و کیفیت پاسخگویی که آیا واقعا به شما کمک شده یا فقط یک جواب بر حسب وظیفه به شما دادن و پشتیبانی از زبان فارسی هم میتونه جزئی از این خدمات باشه.
این کارگزاری هایی که من در سایت معرفی کردم که هم کنار صفحه میبینید و همینطور در پایین برای شما قراردادم، تقریبا جزء بهترین ها در خاورمیانه و به خصوص در ایران هستند. برای همین اگه دوست داشتید می تونه جزء گزینه هاتون باشه. همچنین با جستجو در اینترنت و پرسیدن از دوستانتان میتونید کارگزاری های مطرح را شناسایی کنید.
فیبو گروپ گزینه ای برای انتخاب یک کارگزاری کامل و مناسب
(CAPITALXTEND) کپیتال اِکستند، بروکری محبوب و خاص
بررسی بروکر محبوب اوپوفایننس (opofinance)
پی سی اِم بروکرز یکی از مطرح ترین بروکر های دنیا ( FXPCM )
بروکر لایت فارکس با نگاه یک معامله گر ( LiteForex )
حرف آخر
در آخر باید بگم که این مجموعه آموزشی به پایان رسید و به جرات میتونم بگم نکته ای باقی نمانده که من در این 42 مقاله ی آموزشی نگفته باشم و امیدوارم از این مطالب بهترین استفاده را بکنید.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
با سلام و درود خدمت شما
583 روز پیش ارسال پاسخبا اینکه چند ماهی هست به سایت شما مراجعه کرده ام و از آموزش های بسیار خوبتون استفاده می کنم خیلی دید من نسبت به بازارهای مالی تغییر داد و میتونم بگم از حالت سردرگمی و مدت زمان زیاد بودن جلوی سیستم راحت شدم ..
و به خیلی از دوستانم هم پیشنهاد می کنم که برای شروع از این سایت استفاده کنند...
انشالله خداوند هرچی که میخاین بهتون بده ...
سلام و عرض ادب
582 روز پیش ارسال پاسخاز لطف بسیار شما واقعا ممنونم و بسیار خوشحالم که این مطالب به شما کمک کرده. امیدوارم روز به روز پیشرفت کنید و در کاری که شروع کردید بسیار موفق باشید.
سلام و عرض ادب
582 روز پیش ارسال پاسخخیلی خوشحالم که تونستم این مجموعه آموزشی رو به پایان برسونم. تقریبا یک سال و نیم طول کشید ولی ارزشش رو داشت چرا که تعداد زیادی از شما دوستان چه از طریق نوشتن نظرات و چه از طریق ارسال ایمیل این انرژی خوب رو برای ادامه و به پایان رساندن این مجموعه به من دادید. هر چند کسانی هم بودن که خیلی این مطالب براشون جالب نبود و ایرادی هم نداره به هر حال هر کسی آزاده که اون روشی که دوست داره را دنبال کنه.
خوشحالم که به سرانجام رسید ولی وقت و انرژی زیادی از من گرفت و من نیاز به یک مدت استراحت دارم چرا که کار دشواری بود. برای همین تا مدتی من محتوای جدیدی منتشر نخواهم کرد ولی به این معنی نیست که من نباشم، من هستم و هر روز سایت رو چک میکنم و اگه کسی سوالی داشت یا نظری داشت مثل همیشه تا جایی که دانش من اجازه میده جواب خواهم داد.
از این به بعد منتظر نتیجه ی معاملات شما عزیزان هستم.
سلام استاد عزیز بنده خییلی از مطالب سایت شما استفاده کردم، هر کدوم از مقالاتتون واقعا برام مفید بودن. بهتون خداقوت میگم قدردان تلاش و انرژی و وقتی که برای این مجموعه پربار گذاشتین هستیم. امیدوارم روز به روز موفقتر و شادتر باشید.
579 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
579 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما بسیار ممنونم. واقعا خیلی خوشحالم که مطالب سایت برای شما مفید بوده و امیدوارم روز به روز پیشرفت کنید.
سپاسگزارم از اموزش عالیتون
556 روز پیش ارسال پاسخهمیشه تندرست باشین
سلام و عرض ادب
556 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و خیلی خوشحالم که این آموزش ها برای شما مفید بوده.
سلام استاد تک تک آموزشاتون عالین ممنون از شما و سایت خیلی مفیدتون
551 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
551 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما خیلی ممنونم و خوشحالم که این آموزش ها برای شما مفید بوده.
سلام اینستا یا تلگرام ندارین برای ارتباط بیشتر و پیشنهاد معامله برای تمرین بیشتر
539 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
538 روز پیش ارسال پاسخدر جواب سوال شما باید بگم خیر
با سلام خسته نباشید
518 روز پیش ارسال پاسخیک سوال داشتم استاد عزیز
من تایم های عادی طبق اموزش شما پوزیشن میگیرم چون محدوده کمتری رو انالیز میکنم راحت تر به تی پی میرسم فقط تنها مشکل من اینجاس که تایم های خبر خیلی نوسان بوجود میاد و بعضی مواقع سویینگ هارو بالا پایین میزنه و این موقع برام سخت میشه تحلیل کنم
بنظرتون واقن اخبار به این مقدار تاثیر داره و پوزیشن نگیرم بهتره ؟؟
البته رو طلا هستم
سلام و عرض ادب
516 روز پیش ارسال پاسخببینید این که میگید ( بعضی مواقع سویینگ هارو بالا پایین میزنه و این موقع برام سخت میشه تحلیل کنم) من باید خود اون چارت رو ببینم تا بتونم نظر بدم برای همین الان خیلی نمیتونم حرفی بزنم و اینکه میگید اخبار تاثیر داره یا نه باید بگم من اصلا اخبار رو چک نمیکنم و برام مهم نیست چرا چون اگه تاثیری هم داشته باشه دقیقا در جهت بازار تاثیر میزاره یعنی اگه شما درست بازار رو تحلیل کرده باشید و فهمیده باشید که الان بازار خریداره یا فروشنده و اخباری هم اگه باشه دقیقا در جهت بازار است و به شما کمک میکنه پس خیلی اخبار مهم نیست. ولی معامله کردن روی طلا یک مقدار به توجه و دقت بیشتری نیاز داره و یک مقدار باید از خودتون ابتکار به خرج بدید. ببینید اصولا طلا همیشه نوسان داره و شادو های بلندی میزنه ، مثلا شما تحلیل میکنید که الان میره بالا و اقدام به خرید میکنید ولی به دلیل نوسان هایی که داره یا شادوهای بلندی که کندل های طالا میزنه میاد اول پایین شما رو میبره تو ضرر حتی ممکنه حد ضرر شما رو هم بزنه بعد وقتی شما رو از بازار انداخت بیرون شروع میکنه میره بالا.
گاها کندل های بزرگی هم میزنه مثلا اگه تو یک جفت ارز دیگه بود اون مسافت مثلا با 10 تا کندل میرفت ولی طلا اون رو با 3 یا 4 کندل میره. و طلا این مدلی هست که همیشه کارکشن رو میزنه بعد در اون جهتی که میخواد بره حرکت میکنه.
چندتا توصیه میکنم اینکه اگه واقعا معامله گر خوبی هستید در طلا معامله کنید و اگه خیلی موفق نیستید تمرکزتان را روی چارت های دیگه بزارید و هر چند وقت یکبار به سراغ طلا بیاید. حتما با حجم پایین اقدام به معامله کنید _ حد ضرر هاتون رو در طلا نسبت به جفت ارز های دیگه یک مقدار باید بیشتر یا باز تر باشه چون طلا هم نوسان داره و هم شادو های بلندی میزنه _ اگه وارد معامله شدید و با تعداد کندل های کم مسافت زیادی رو رفت و سود خوبی گرفتید بلافاصله نقد کنید و از بازار خارج بشید و اینکه در بالاتر گفتم اینکه همیشه طلا کارکشن میزنه بعد به مسیرش ادامه میده پس بهتره صبر کنید تا کارکشن بزنه بعد وارد معامله بشید.
ولی در کل معامله کردن در طلا یک مقدار سخت تر هست نسبت به بقیه جفت ارزها و طول میکشه تا بتونید خوب کار کنید مثل یک اسب وحشی میمونه که نمیخواد رام بشه و کوتاه نمیاد و باید لمش رو یاد بگیرید. اگه خیلی هنوز در طلا موفق نیستید نگران نباشید به مرور بهتر میشید ، تمرکزتان رو روی جفت ارز های دیگه بزارید اینطوری هم تجربه ی بهتری کسب میکنید و هم بازار رو بهتر درک میکنید بعدش با تجربه ی بالا بیاید مجدد سراغ طلا اینطوری موفق تر خواهید بود.
درود بر استاد عزیز ، ممنونم از تجاربی که بصورت آموزش رایگان در اختیار ما قرار دادید ، امیدوارم بهترین ها نصیب شما بشه و موفقیت هاتون روز افزون .
511 روز پیش ارسال پاسخو تشکر می کنم بابت پشتیبانی سایت ، هر سوالی داشتم این مدت ، با صبر و حوصله پاسخگو بودید و تا اینجا همراهیمون کردید.
امیدوارم ما هم بتونیم با تسلط به این آموزش ها روزی به کسب درآمد برسیم تا جبران زحمت های شما استاد گرامی رو داشته باشیم🌹
سلام و عرض ادب
511 روز پیش ارسال پاسخاز لطف بسیار شما واقعا ممنونم و بسیار خوشحالم که مطالب این سایت مورد رضایت شما قرار گرفته. و امیدوارم این سایت کمکی کرده باشه به همه که شاید بتونن حرفه ای رو به شیوه ی درست و منطقی یاد بگیرند و بتونند ازش درآمد داشته باشند تا کیفیت زندگیشان بهتر بشه.
سلام.خسته نباشید .
425 روز پیش ارسال پاسخاز همه نظر عالی هستید. کمتر افرادی هستند که بدون چشم داشت تجربه خودشون رو در اختیار دیگران بذارن.
وجودتون مستدام.
سلام و عرض ادب
425 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما بسیار ممنونم و خیلی خوشحالم که مطالب این سایت برای شما مفید بوده .
امیدوارم در این حرفه به موفقیت های بسیاری دست پیدا کنید.
سلام ببخشید رسیدن موقعیت به بلوغ کدوم آموزش میشه دقیقا؟
336 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
333 روز پیش ارسال پاسخمربوط به آموزش خاصی نمیشه، در واقع مربوط به کل آموزش ها میشه یعنی اینکه خیلی زود وارد معامله نشید اگه قرار اصلاح کنه بزارید اصلاح کامل بشه و یا اگه قرار پولبک به ریورسال اتفاق بیفته بزارید قیمت کار خودش رو بکنه و بعد وارد معامله بشید. یعنی اون موقعیت به حدی رسیده باشه که بشه وارد معامله شد و ورود یا خروج نقدینگی رو در بازار متوجه شده باشید. حالا چه در رنج باشه ، چه در روند باشه و چه در موقعیت برگشتی.
آقا خیلی ممنون لطف کردید
333 روز پیش ارسال پاسخسلام ببخشید رسیدن موقعیت به بلوغ دقیقا کدوم مقاله میشه؟
333 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
333 روز پیش ارسال پاسخدر بالاتر همین سوال رو پرسید بودید و پاسخ دادم
میخواستم بگم دست مریزاد بابت این حجم از داده با ارزش که رایگان در اختیار ما گزاشتی
317 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
317 روز پیش ارسال پاسخاز شما ممنونم و خوشحالم که این مطالب برای شما مفید بوده
ضمن عرض سلام و خدا قوت به شما انسان شریف و فرهیخته و البته عارف.این علمی که شما خالصانه در اختیار هموطنانتون قرار دادین و با صبوری و طی زمان و تلاش و تمرکز اراِِیه کردین کار هر کسی نیست.بهتون تبریک عرض میکنم برای منش والاتون . براتون و برای عزیزانتون سلامتی و خوشبختی از صمیم قلبم آرزو میکنم.ارادتمند
296 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
296 روز پیش ارسال پاسخخیلی ممنونم از پیام زیبا و لطف بسیار شما. خیلی خوشحالم که مطالب این سایت برای شما مفید بوده و امیدوارم که روز به روز پیشرفت کنید و همیشه سلامت و خوشحال باشید.
انصافا جای بسیار تقدیر و تشکر داره بابت نکات بسیار ارزنده.
252 روز پیش ارسال پاسخبراتون بهترینها را آرزو میکنم.
موفق باشید و سربلند.
سلام و عرض ادب
252 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و خوشحالم که این مطالب برلی شما مفید بوده. امیدوارم سودهای خوبی از این بازار کسب کنید.
باسلام و عرض ادب امروز تمام اموزشهای سایت شما را با یاداشت بردا ری به پایان رساندم .با اینکه اموزشهای استاد جبل عاملی را نیز از سایت چارتیکال دیده بودم، ولی اموزشهای استاد جبل در مواردی برایم گنگ بودبا توضیحات شما خیلی راحت متوجه شدم.ممنون از همه زحمات شما وآرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی را برای شما رادارم.
228 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
228 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و خوشحالم که مطالب این سایت برای شما مفید بوده و امیدوارم هر چه زودتر حساب معاملاتی خودتان را باز کنید و با مدیریت درست سودهای خوبی را کسب کنید.
سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیزم،چی میشه گفت ،روزی که با سایت شما آشنا شدم سردر گم بودم و نمیدونستم از کجا چجوری شروع کنم،و امروز با فاصله یک ماه چارت برام حیلی آشناتر شد،فهمیدم که به چه چیزهایی باید دقت کنم و ذهنم رو از چه مسایلی آزاد کنم،چجوری میشه از شما استاد گرامی تشکر کرد،مخصوصا وقتی طی دوره میفمی که از لحاظ انسانی ،انسان کاملی هستین و اخلاق مدار،مچکرم و آرزوی سعادت و خوشبختی برای شما و عزیزانتان دارم،البته من مجددا از آموزش یک شروع میکنم و فعلا دوست دارم از حضور خدمت شما لذت ببرم،ارادت بی نهایت از صمیم قلب،دوستون دارم
210 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
208 روز پیش ارسال پاسخاز لطف بسیار شما خیلی ممنونم و واقعا خوشحالم که این سایت به شما کمک کرده منم برای شما بهترین ها رو در هر چیزی که دوست دارید را آرزو میکنم و امیدوارم در این حرفه بدرخشید و بهترین خوتان بشید.