استراتژی خروج

کم کم داریم به انتهای این دوره ی آموزشی نزدیک میشیم تا الان ما یاد گرفتیم چطور یک فرصت معاملاتی خوب رو شناسایی کنیم و معامله انجام بدیم. تکلیفمان را برای حد ضرر می دانیم و اینکه در مقابل حد سود باید چه رفتاری داشته باشیم.
اما مهمتر از همه ی اینها که مربوط می شدند به استراتژی ورود یعنی تمام آموزش هایی که تا الان یاد گرفتیم، استراتژی خروج است.

استراتژی خروج فوق العاده مهم و ضروری است چه بسا بیشتر از استراتژی ورود باید بهش توجه بشه و معامله گر باید به اون پایبندتر باشه.
حالا نه اینکه بگیم به استراتژی ورود پایبند نباشیم یا اون را سَرسَری بگیریم نه اصلا ما باید به استراتژی ورودمان هم کامل پایبند باشیم منتهی مسئله اینه که باید نسبت به استراتژی خروج جدی تر عمل کنیم.

همانطور که در ابتدای آموزش ها متوجه شدیم ما داریم در بازار های کارا (پویا) معامله میکنیم ، و یکی از خوصیات بازار های کارا عدم قطعیت در آنها است و هر لحظه احتمال داره که هر اتفاقی در بازار بی افته و ما با توجه به تمام آموزش های گذشته یا بهتر بگم از طریق استراتژی ورودمان یاد گرفتیم این احتمال را به بالای 70 تا 75 درصد در جهت منفعت خودمان برسانیم.

که در واقع احتمال موفقیت معاملات ما در این روش پرایس اکشن بین 75 تا 95 درصد است اما ما می توانیم این را خیلی بهترش کنیم، می توانیم نتایج را خیلی به نفع خودمان به سمت بهبود تغییر بدیم یعنی حداکثر سودها را بگیریم و اگر قراره در بازار هزینه ای را پرداخت بکنیم یعنی ضرر کنیم کمترین ضرر را بخواهیم بدیم.
که این از طریق استراتژی خروج اتفاق می افته که ما باید با حساسیت، با دقت و با سرسختی پایبند به پلن معاملاتی خودمان باشیم. پلن معاملاتی را در آموزش های بعدی به عنوان کمک و ایده ای برای نوشتن پلن معاملاتی خودتان به شما خواهم گفت.

استراتژی خروج دقیقا چیکار میکنه!

به این صورت که میایم براساس پلن معاملاتی به یک معامله ورود می کنیم. بعد به این صورت نیست که بگیم خب کار ما اینجا تمام شده یعنی ما گشتیم بین پوزیشن هایی که در بازار بوده بهترین ترید را انجام دادیم در نتیجه حد ضرر و حد سود را میزارم و دیگه تمام هر چی شدشد.

نه اصلا، تازه کار اصلی ما شروع میشه ما باید این معامله را براساس استراتژی خروجمان مدیریت کنیم دقیقا مثل اینکه وقتی فرزندی بعد از 9 ماه به دنیا میاد. اینطور نیست که پدر و مادر آن فرزند، بگن کار ما دیگه تمام شد وظیفه ی ما فقط سالم به دنیا آوردن این فرزند بوده بلکه برعکس تازه کار آموزش، پرورش و تربیت آن فرزند که فوق العاده مهم است شروع شده.

در معامله گری هم همینطوره می تواند یک معامله پتانسیل خیلی بالایی برای سود دهی داشته باشه یا می تواند آن معامله بنا به هر دلیلی بعد از اینکه ورود کردیم به خاطر تغییر تمایلات معامله گر های موثر در بازار بخواد آنطوری که ما تصور می کردیم و درک کردیم به حرکات خودش ادامه نده و بخواد به ما ضرر سنگینی وارد کنه در نتیجه ما باید آمادگی این را داشته باشیم تا بتوانیم به نحو احسنت اون را به نفع خودمان مدیریت کنیم، که با استراتژی خروج ما این کار را راحت تر انجام خواهیم داد.

به طور کلی ما از سه نوع استراتژی خروج استفاده میکنیم :

1- خروج یک قسمتی    2- خروج چند قسمتی    3- خروج از معامله با استفاده از حد ضرر

خب ما در این مطلب با مفهوم استراتژی خروج آشنا شدیم و متوجه شدیم که هر معامله گر برای داشتن معاملات خوب و پر سود باید به استراتژی خروج پایبند باشه در مطلب بعدی ما با استراتژی خروج یک قسمتی و چند قسمتی آشنا خواهیم شد.

منتظر آموزش های بعدی باشید...