استراتژی خروج
کم کم داریم به انتهای این دوره ی آموزشی نزدیک میشیم تا الان ما یاد گرفتیم چطور یک فرصت معاملاتی خوب رو شناسایی کنیم و معامله انجام بدیم. تکلیفمان را برای حد ضرر می دانیم و اینکه در مقابل حد سود باید چه رفتاری داشته باشیم.
اما مهمتر از همه ی اینها که مربوط می شدند به استراتژی ورود یعنی تمام آموزش هایی که تا الان یاد گرفتیم، استراتژی خروج است.
استراتژی خروج فوق العاده مهم و ضروری است چه بسا بیشتر از استراتژی ورود باید بهش توجه بشه و معامله گر باید به اون پایبندتر باشه.
حالا نه اینکه بگیم به استراتژی ورود پایبند نباشیم یا اون را سَرسَری بگیریم نه اصلا ما باید به استراتژی ورودمان هم کامل پایبند باشیم منتهی مسئله اینه که باید نسبت به استراتژی خروج جدی تر عمل کنیم.
همانطور که در ابتدای آموزش ها متوجه شدیم ما داریم در بازار های کارا (پویا) معامله میکنیم ، و یکی از خوصیات بازار های کارا عدم قطعیت در آنها است و هر لحظه احتمال داره که هر اتفاقی در بازار بی افته و ما با توجه به تمام آموزش های گذشته یا بهتر بگم از طریق استراتژی ورودمان یاد گرفتیم این احتمال را به بالای 70 تا 75 درصد در جهت منفعت خودمان برسانیم.
که در واقع احتمال موفقیت معاملات ما در این روش پرایس اکشن بین 75 تا 95 درصد است اما ما می توانیم این را خیلی بهترش کنیم، می توانیم نتایج را خیلی به نفع خودمان به سمت بهبود تغییر بدیم یعنی حداکثر سودها را بگیریم و اگر قراره در بازار هزینه ای را پرداخت بکنیم یعنی ضرر کنیم کمترین ضرر را بخواهیم بدیم.
که این از طریق استراتژی خروج اتفاق می افته که ما باید با حساسیت، با دقت و با سرسختی پایبند به پلن معاملاتی خودمان باشیم. پلن معاملاتی را در آموزش های بعدی به عنوان کمک و ایده ای برای نوشتن پلن معاملاتی خودتان به شما خواهم گفت.
استراتژی خروج دقیقا چیکار میکنه!
به این صورت که میایم براساس پلن معاملاتی به یک معامله ورود می کنیم. بعد به این صورت نیست که بگیم خب کار ما اینجا تمام شده یعنی ما گشتیم بین پوزیشن هایی که در بازار بوده بهترین ترید را انجام دادیم در نتیجه حد ضرر و حد سود را میزارم و دیگه تمام هر چی شدشد.
نه اصلا، تازه کار اصلی ما شروع میشه ما باید این معامله را براساس استراتژی خروجمان مدیریت کنیم دقیقا مثل اینکه وقتی فرزندی بعد از 9 ماه به دنیا میاد. اینطور نیست که پدر و مادر آن فرزند، بگن کار ما دیگه تمام شد وظیفه ی ما فقط سالم به دنیا آوردن این فرزند بوده بلکه برعکس تازه کار آموزش، پرورش و تربیت آن فرزند که فوق العاده مهم است شروع شده.
در معامله گری هم همینطوره می تواند یک معامله پتانسیل خیلی بالایی برای سود دهی داشته باشه یا می تواند آن معامله بنا به هر دلیلی بعد از اینکه ورود کردیم به خاطر تغییر تمایلات معامله گر های موثر در بازار بخواد آنطوری که ما تصور می کردیم و درک کردیم به حرکات خودش ادامه نده و بخواد به ما ضرر سنگینی وارد کنه در نتیجه ما باید آمادگی این را داشته باشیم تا بتوانیم به نحو احسنت اون را به نفع خودمان مدیریت کنیم، که با استراتژی خروج ما این کار را راحت تر انجام خواهیم داد.
به طور کلی ما از سه نوع استراتژی خروج استفاده میکنیم :
1- خروج یک قسمتی 2- خروج چند قسمتی 3- خروج از معامله با استفاده از حد ضرر
خب ما در این مطلب با مفهوم استراتژی خروج آشنا شدیم و متوجه شدیم که هر معامله گر برای داشتن معاملات خوب و پر سود باید به استراتژی خروج پایبند باشه در مطلب بعدی ما با استراتژی خروج یک قسمتی و چند قسمتی آشنا خواهیم شد.
منتظر آموزش های بعدی باشید...
دیدگاههای بازدیدکنندگان
سلام خداقوت آقا حامد جان، مباحثو خیلی روان و دلنشین توضیح دادین. کافیه یه مقاله رو یه نفر بخونه خود به خود جذب میشه سمت بقیه آموزشا.
683 روز پیش ارسال پاسخواقعا کلمه استاد برازنده شماست. از شما خیلی ممنونم، دست شما درد نکنه
سلام و عرض ادب
682 روز پیش ارسال پاسخاز لطف و محبت شما واقعا ممنونم و خیلی خوشحالم که با این مطالب ارتباط خیلی خوبی برقرار کردید و امیدوارم این مطالب برای همه مفید واقع بشه.
سلام استاد عرض ادب و خسته نباشید
675 روز پیش ارسال پاسخببخشید پارت بعدی آموزشو کی لطف میکنید بذارید؟
سلام و عرض ادب
675 روز پیش ارسال پاسخقصد بروزرسانی سایت رو دارم هم از نظر ظاهر که قطعا تغییر زیادی خواهیم داشت و هم کاربری سایت که بهتر میشه و سریعتر.
برای همین یک مقدار از آموزش عقب موندم فکر میکنم نهایت تا 10 روز دیگه آموزش بعدی در ظاهر جدید سایت گذاشته بشه.
از اینکه پیگیر آموزش ها هستید بی نهایت سپاس گزارم.
سلام عرض ادب و تشکر بابت مقالات مفیدتون. استاد بی صبرانه منتظر آموزشای بعدیتون هستیم.
665 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
664 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم سعی میکنم هفته ی آینده آموزش بعدی رو منتشر کنم.
سلام آقا حامد عزیز، لطفا در مورد آموزشهای بعدی اطلاع رسانی میکنید اینکه کی منتشر میشن؟
654 روز پیش ارسال پاسخمرسی از وقت و انرژی ک میذارین
سلام و عرض ادب
654 روز پیش ارسال پاسخآموزش بعدی یعنی آموزش 39 فردا منتشر میشه.
سلام وعرض ادب بنده ۴ ماهی هست توبازارم و کلی ضرر دادم با کلی ناامیدی با سایت شما اشنا شدم تازه درس تعقیر روند رو خونده بودم که شبیهش رو تو بازار دیدم و وارد سام شدم کلی سود کردم وامیدوار واقعن نمیدونم چطور تشکر کنم نمیدونید با این ضررها و اینکه نمیتونستم جبران ضرر کنم که هیچ وی ضرر دیگه هم اصافه میکردم تا اینکه با طایت شما اشنا شدم وبا درس تعقیر روند کلی سود کردم وامید وار شدم وی سوال دارم شاید سوال دگر دوستان هم باشه .در یک روند صعودی که دیگه ساگ میخواد تعقیر روند در حد ریختن سهم ایا یک پوزیشن باز کنیم و تقریبن تا ا خر روند باشه یا نه چند بار پوزیشن باز کنیم دوباره ببندیم.
624 روز پیش ارسال پاسخبازهم تشک فراوان دارم از شما
سلام و عرض ادب
623 روز پیش ارسال پاسخهمین سوال رو در قسمت دیدگاه های آموزش شماره 11 پرسیده بودید و من همان جا جواب دادم لطفا برای جواب سوالتون به آموزش شماره 11 مراجعه کنید.
اگه باز سوالی بود من در خدمتم.
سلام و خسته نباشید
584 روز پیش ارسال پاسخمطالب خیلی عالی بوده تا به الان ممنونم ازتون
میتونین یک قسمت هم در مورد استراتژی نویسی هم توضیح بدین؟؟
سلام و عرض ادب
583 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و برای جواب سوالتون باید بگم عجله نکنید تمام نکاتی که باید گفته بشه سر وقتش گفته میشه. تمام آموزش ها به ترتیبی که یک معامله گر باید این مسیر رو طی کنه قرار داده شده پس استراتژی ورود به معامله یا از کلمه ی درستش استفاده کنم پلن معاملاتی آخرین آموزشی هست که یک معامله گر باید یاد بگیره که البته در آموزش های گذشته بهش اشاره کردم که هر شخص باید پلن معاملاتی مخصوص خودش رو داشته باشه و بنویسه ولی برای اینکه این کار رو درست انجام بدید من در آخرین آموزش این مجموعه درباره ی این موضوع مفصل صحبت خواهم کرد. پس نگران این موضوع نباشید و آموزش ها رو به ترتیبی که قرار داده شده مطالعه کنید و بیاد جلو.
خیلی عالی و تشکر می کنم از سایت خوبتون
582 روز پیش ارسال پاسخمن طبق آموزش های شما ترید انجام میدهم با لات خیلی کم و چون شخصا خودم بیشتر دوست دارم اسکلپ کار کنم و خیلی جاها زودتر از معامله با سود کم میام بیرون و ادامه روند رو چک میکنم همونطور که آموزش دادین اتفاق می افتد.
چه راه کاری برام پیشنهاد میدین که بهتر بتونم تو معاملاتم خروج داشته باشم و ضمن اینکه قسمت استراتژی خروج رو مطالعه کردم و باز هم مقداری برایم سخت است...
سلام و عرض ادب
582 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم روش اسکلپ روش معاملاتی خوبی هست و خوشحالم که برای خودتون یک روش معاملاتی دارید و نسبت بهش پایبند هستید.
اگه در این روش خیلی خوب دارید کار میکنید ایرادی نداره و به همان صورت ادامه بدید و حجم معاملات را کمی بالا ببرید و بعدش که از معامله خارج شدید ادامه ی اون روند رو معامله نکنید ولی بیخیال اون ادامه روند هم نشید بدون اینکه وارد معامله بشید بیاید مثلا خط بکشید که مثلا در اینجا دوباره وارد شدم و در ادامه شروع کنید همان رو دوباره مدیرت کنید ببینید چطور عمل میکنید بعدها اگه خوب عمل کردید دیگه معاملات رو نمی بندید و با روند پیش میرید. بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم چرا که در آموزش ها گفتیم فقط باید ژورنال معاملاتی داشته باشید و اون را بررسی کنید و بیشتر بخوام بگم بدتر گمراه میشید.
ممنونم از راهنمایی خوبتون همین کار رو انجام میدهم ...
581 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب ،مچکرم استاد عزیزم،فکر کنم حداقل ۱۵۰ فیلم کوتاه راجب انواع اندیکاتور فقط تو سیستمم دارم،حدود ۲۵۰ فیلم مربوط به بازارهای دیجیتال ،حدود ۷۰۰ عکس،اما هیچ کدوم به اندازه آموزشهای شما ساده شیوا رسا نبودند،وقتی صحبت از استراتژی یا پلن یا تاییدیه میشه اینقدر بد توضیح میدن که چن تا مسئله دیگه هم بهت اضافه میشه،و جز سردرگمی بیشتر چیزی نصیبت نمیکنن،دعا میکنم خداوند در قلب شما حضور پیدا کنه و تمام ابعاد زندگی شما رو در بر گیره،آمین
210 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
207 روز پیش ارسال پاسخاز محبت شما خیلی ممنونم و امیدوارم هر چه زودتر به جایگاه خیلی خوبی در این حرفه برسید.