انواع اصلاح قیمت
خب ما در این آموزش به ادامه ی مبحث بررسی انواع کارکشن ها(انواع اصلاح قیمت) اختصاص میدیم، در آموزش قبلی با انواع کارکشن استال و پولبک آشنا شدیم و متوجه رفتار، خصوصیات و ویژگی هر یک شدیم حالا در این قسمت به بررسی دو گروه باقی مانده از انواع کارکشن میپردازیم یعنی به بررسی :
1- اصلاح چندگانه(کمپلکس پولبک) 2- پولبک به ریورسال
اصلاح چندگانه(کمپلکس پولبک)
حالت بعدی در انواع اصلاح قیمت که در کارکشن ها وجود داره این است که بعد از اینکه اکستنشن ما کامل شد و یک کارکشنی را تکمیل کرد، در ادامه نتوانه یک اکستنشن را بسازه و دوباره قیمت برگرده و یک کارکشن دیگه بسازه که ما به این حرکت میگیم کمپلکس پولبک یعنی اصلاح چندگانه. (به تصاویر دقت کنید)
1 |
2 |
این اصلاح چندگانه میتواند مثل تصویر بالا باشه یعنی بعد از اینکه یک اکستنشن را ساخت و یک کارکشنی را تکمیل کرد، در ادامه که خواست حرکت کند و اکستنشن بعدی را بسازد در ساختن اکستنشن دوم ناتوان باشد (خط سفید رنگ در تصویر شماره 2) و دوباره قیمت برگردد و یک کارکشن دیگه بسازد و بعد دوباره شروع به حرکت کند.
خلاصه بخوام بگم یعنی دوتا سویینگ لو ایجاد کنه و بعد اکستنشن شکل بگیره و حرکتش را ادامه بده و یا می تواند فقط با صرف زمان و حرکتی فرسایشی ادامه پیدا کند. (به تصاویر دقت کنید)
3 |
4 |
همانطور که در تصویر بالا میبینید بعد از اینکه قیمت یک اکستنشنی را تکمیل کرد در ادامه که خواست کارکشن خودش را بسازه به صورت فرسایشی عمل کرده (تصویر شماره 4) در اصطلاح کارکشن قیمت کِش اومده که ما به این نوع از اصلاح قیمت هم کمپلکس پولبک میگیم.
چه به صورت حالت اول باشه و چه به صورت حالت دوم، در هر حال ما اینجا یک کمپلکس پولبک را داریم یعنی یک اصلاح چندگانه را داریم. اینکه حالا ما در پولبک چه کاری انجام میدیم، در کمپلکس پولبک چه کاری انجام میدیم و یا در استال چه واکنشی را، در آمورش های بعدی هر کدام را با دلایل به طور مفصل براتون توضیح خواهم داد.
پولبک به ریورسال
نوع بعدی اصلاح قیمت کارکشن ریورسال است یعنی این چند مدل کارکشنی که من الان براتون گفتم، کارکشن هایی بودند برای معاملات ادامه دهنده یعنی زمانی که ما می خواهیم معاملات در جهت روند را داشته باشیم.
اما کارکشن ریورسال یا بهتره بگم پولبک به ریورسال را زمانی استفاده میکنیم که ما می خواهیم معاملات خلاف جهت روند را داشته باشیم.
در اینجا هم ما دوباره نیاز داریم که کارکشن را ببینیم. اما در اینجا کارکشن، خودش را به صورت یک عدم توانایی در ادامه حرکت نشان میده. یعنی چی ؟
یعنی زمانی که قیمت یک اکستنشنی را ساخت و کارکشن خودش را به صورت یک پولبک تکمیل کرد. آنگاه زمانی که خواست از آخرین سویینگ (های) خودش عبور بکنه و یک اکستنشن جدید را بسازه ناتوان و ناکام میماند که در واقع ما در این حالت میگیم یک عدم توانایی در ادامه رخ داده و این یک پولبک به ریورسال است. که ما از این استفاده میکنیم بابت ورود برای معاملات برگشتی. (برای درک بهتر به تصاویر دقت کنید)
5 |
6 |
7 |
8 |
همانطور که در تصویر شماره 8 میبینید خطوط سفید رنگ آخرین حرکت صعودیه ماست که بعد از تکمیل کارکشن، قیمت داره یک اکستنشن جدید میسازه در جهت روند صعودی(خط زرد رنگ) ولی بعد از چندتا کندل وقتی به سطح مقابل خود میرسد(خط آبی رنگ) دچار عدم توانایی در ادمه حرکت میشه در واقع ناکام میماند در ادامه حرکت و ما شاهد یک پولبک به ریورسال هستیم که بعد بلافاصله کندل های قرمز رنگ یکی پس از دیگری تشکیل میشن و یک اکستنشن نزولی میسازن.
همین اتفاق برای معاملات خرید هم تکرار میشود یعنی ما یک حرکت و یا یک روند نزولی داریم که وقتی قیمت در آخرین اکستنشن یک کارکشنی را تکمیل کرد بعد از اینکه خواست یک اکستنشن را بسازه و ادامه بده ناتوان ماند در ادامه حرکت و دچار عدم توانایی در ادامه شد و تبدیل شد به یک کارکشن از نوع پولبک به ریورسال.
(به تصاویر دقت کنید)
9 |
10 |
11 |
12 |
در آموزش های بعدی حتما یاد میگیریم که براساس سرنخ هایی که ما در این آموزش ها دیدیم و یاد گرفتیم چطور در بهترین جا از این سرنخ ها استفاده کنیم و یک معامله پرسود داشته باشیم.
نکته مهم پولبک به ریورسال!
نکته ی خیلی مهمی که در پولبک به ریورسال وجود داره اینه که ما فقط اجازه داریم در لبه های چارچوب بالایی و لبه های چارچوب پایینی متن بازار به دنبال پولبک به ریورسال باشیم. چرا؟
چون دوباره یادآوری میکنم تو آموزش های قبلی براتون گفتم که در مورد دو قانون مهم روندها بود. که یکی از آن اصول روندها میگفت!
ما اجازه نداریم بگیم قیمت بر میگرده مادامی که خودش را به سطح مقابل نرسانده باشه پس ما برای ریورسال پولبک ها فقط باید در لبه های بالایی و پایینی چارچوب متن بازارمان منتظر باشیم.
اگه در مورد چارچوب متن بازار و همچنین در مورد دو قانون مهمه روندها اطلاع نداری پیشنهاد میکنم دو آموزشی که در زیر لینکش را برات گذاشتم رو مطالعه کن.
( آموزش 6 : چارچوب متن بازار )
( آموزش 15 : دو قانون مهم در روندها )
خب ما در این مطلب به ادامه انواع اصلاح قیمت پرداختیم که به چند دسته تقسیم میشه و دارای چه خصوصیاتی است و چه رفتاری در بازارها از خود نشان میده و چگونه باید از آنها استفاده کرد.
در مطلب بعدی به ما یاد میگیریم روندهای پرقدرت را از روند های ضعیف تشخیص بدیم.
منتظر آموزش های بعدی باشید...
دیدگاههای بازدیدکنندگان
Arman.bani
سلام خسته نباشید آقا حامد، بسیار عالی توضیح دادی
597 روز پیش ارسال پاسخخداقوت
مدیر سایت
سلام و عرض ادب
597 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و خوشحالم که این مطلب برای شما مفید بوده.
ناشناس
سلام. استاد در مواقعه ریورسال حتما کارکشن باید بولبک داشته باشه.؟
338 روز پیش ارسال پاسخمدیر سایت
سلام و عرض ادب
337 روز پیش ارسال پاسخدر کارکشن ریورسال حتما باید عدم توانایی در ادامه ( یعنی پولبک یا برگشت قیمت به سطح ) رو ببینیم بعد اقدام برای پیدا کردن موقعیت مناسب برای معامله را انجام بدیم.
ناشناس
سلام وقت شما بخیر 🌹 در پولبک به ریورسال که شما اشاره کردید میتونه نشانه ای برای گرفتن معاملات برگشتی باشه ،آیا می تونه نشانه شروع یک روند رنج هم باشه؟ که در اینصورت اگر رنج متلاطم باشه نباید وارد معامله شد؟!
145 روز پیش ارسال پاسخمدیر سایت
سلام و عرض ادب
144 روز پیش ارسال پاسخبله میتونه، هر چیزی و هر رفتاری امکان داره. معاملات برگشتی نسبت به معاملات ادامه دهنده یک مقدار به تمرکز بیشتری نیاز داره چرا که ما داریم از ابتدای حرکت وارد بازار میشیم.
با توجه به این آموزش و عکسهای همین آموزش اگه دقت کنید که من ابتدا میام بازار رو بررسی میکنم و بعدش میام وارد معامله میشم. پس اول باید خوب اون موقعیت بررسی بشه هم از نظر حرکت ها و هم از نظر شکل کلی کندلها. اگه به آموزش های مربوط به روند های رنج دقت کنید متوجه میشید اصولا شکل کلی کندل های روند رنج متفاوت هست و همه تقریبا فرسایشی هستند.
بعدشم اگه موقعیت خوب بود ما وارد معامله میشیم و مدیریت میکنیم یعنی اگه در ادامه حرکت دیدیم که حرکت قیمت آنطور که ما فکر میکردیم نمیره و داره تبدیل به روند رنج متلاطم میشه، خب درجا معامله رو نقد میکنیم و سود همان مقداری که در بازار بودیم رو میگیریم و از بازار خارج میشیم.
ناشناس
ممنونم 🌹
144 روز پیش ارسال پاسخ