انواع اِستراتژی خروج
خروج یک قسمتی
در خروج یک قسمتی ما جایی که احساس کنیم بهترین زمان برای نقد کردن یک معامله است ما کل معامله را نقد می کنیم و از بازار خارج میشیم.
حالا چه در محدوده ی سود باشیم یا چه در محدوده ی ضرر و چه در محدوده ی ورودمان باشیم. فرقی نداره به هر حال زمانی که تشخیص دادیم قیمت دیگه بیشتر از این و بهتر از این نمی تواند در محدوده ی سود یا به سمت محدوده ی سود به نفع ما حرکت کنه، باید اون معامله نقد بشه و از اون بازار بیرون بیایم که ما این کار را در یک مرحله انجام خواهیم داد. (به تصاویر زیر دقت کنید)
![]() |
![]() |
دلیل اینکه ما در تصویر شماره ی 2 در یک مرحله در جایی که در تصویر مشخص کردم از بازار خارج میشیم این است که معامله ی ما به سقف متن بازارمان که با مستطیل زرد رنگ مشخص کردم رسیده و اینکه گام صعودی که ما در آن اقدام به معامله کردیم تقریبا دو برابر گام صعودی قبلیه خودش است که با فلش سفید رنگ مشخص کردم. یعنی چی؟
یعنی بازار داره به ما میگه که قیمت بیشترین مسافتی که می توانسته طی کنه را به انجام رسانده و بعد از این قطعا قیمت نیاز به استراحت و اصلاح داره برای همین بهترین کاری که میشه کرد این است که در محدوده ی خط بنفش رنگ جایی که خروج از معامله را مشخص کردم وقتی دیدیم قیمت دچار بی وزنی شده باید کل معامله را نقد کنیم و از بازار بیرون بیایم چرا که به احتمال خیلی زیاد قیمت میخواد یک اصلاحی انجام بده و از آنجایی که ما دوست نداریم سودی که از بازار بدست آوردیم را از دست بدیم برای همین بهتره همین جا به طور کامل از بازار خارج بشیم.
خروج چند قسمتی
اما در مورد خروج چند قسمتی چه کاری باید انجام بدیم!
طبیعتا زمانی که در بازار روندی شکل میگیره و قیمت به پیشروی های خودش در یک سمت مشخص ادامه میده ما این اجازه رو داریم با در نظر گرفتنه کارا بودن بازار که یعنی احتمال داره هر زمان هر اتفاقی بی افته حتی برخلاف انتظار و تحلیل ما، در بالاترین سودی که در اون لحظه ی بازار، معامله ی ما بدست آورده، ما مقداری از معامله ی خودمان را نقد کنیم و مابقی معامله همچنان باز باشه. (به تصاویر زیر دقت کنید)
![]() |
![]() |
حالا اگر دوباره بازار به ما فرصت ورود جدید داد که چه بهتر، ما این اجازه را داریم دوباره ورود به یک معامله ی جدید داشته باشیم حتی با حجم بیشتر. (تصویر شماره 5)
![]() |
چون مقداری سود اندوخته از معامله ی قبل آن داریم ضمن اینکه هزینه ی این معامله ی جدید از جیب خودمان نیست و هزینه اش از جیب بازاره. یعنی چی؟
یعنی ما معامله ی قبلی خودمان یعنی معامله ی اول را که انجام دادیم را هنوز به طور کامل نبستیم فقط مقداری از آن را در محدوده ای که با خط بنفش مشخص کردم بستیم و نقد کردیم.
در نتیجه اون مقداری که هنوز بازه و در سود هست میشه ضرر احتمالی که شاید به خاطر ناکام ماندن معامله ی دوم یعنی معامله جدید، ما بخواهیم به عنوان هزینه به بازار پرداخت کنیم.
جمع بندی نکات
چون این مبحث یک مبحث جدید هست ما یک جمع بندی بکنیم تا اینجا.
پس ما تا اینجا دو مدل خروج از بازار داریم یکی خروج یک قسمتی یعنی تمام حجم معامله مان را در بازار اولین جایی که تشخیص بدیم بهترین زمان هست برای نقد کردن ما کل معامله را نقد می کنیم و از بازار خارج میشیم.
یک مدل هم خروج چند قسمتی هست که این خروج چند قسمتی در واقع به تناوبی که قیمت در جهت روند بازار داره و به حرکت خود ادامه میده بنا به روحیاتی که هر شخص داره در چند مرحله معامله ی خودمان را نقدش می کنیم.
حالا اینکه این مراحل نقد کردن معامله برای هر شخص به چه صورت باشه، این از طریق ژورنال معاملاتی امکان پذیره که در آموزش های بعدی به طور کامل برای شما توضیح میدم.
در واقع یاد میگیرید که چطور از طریق ثبت ژورنال و بعدا بررسی اون بفهمید که از نظر تیپ شخصیتی خروج یک قسمتی برای شما بهتر است یا خروج چند قسمتی.
انواع خروج چند قسمتی
1- کسانی که بیشترین سود قطعی را از بازار می خواهند.
خب حالا می خواهیم ببینیم که شما جزء کدام دسته از تیپ های شخصیتی هستید که چه مقداری یا چند درصد از اون میزان حجم معامله ی خودتون را در هر قسمت نقد می کنید. (به تصویر زیر دقت کنید)
![]() |
فرض بگیرید شما معامله ای انجام دادید بعد از ورودتان به معامله اولین اِکستنشن در بازار ایجاد شده (تصویر شماره 6). شاید از نظر ذهنی شما راحت تر باشید که حدود 50 درصد از حجم اون معامله ی خود را اونجا یعنی در اکستنشن اول ببندید.
چرا چون میگید احتمال اینکه قیمت اولین اِکستنشن را طی کنه خیلی بالاتر از اینه که بخواهد اِکستنشن دوم یا سوم را طی بکنه حالا که بالاترین احتمال را داشته من بیشترین مقدار را نقد میکنم. برای اِکستنشن دوم 30 درصد بقیه اش را نقد میکنم و برای بعدی 20 درصد را.
یعنی هر چه احتمال کمتر میشه برای پیشروی قیمت، شما درصد بیشتری را نقد میکنید. یعنی چی؟
یک اصلی وجود داره در آمار و احتمالات که میگه هر چه یک اتفاق بیشتر بی افته احتمال اینکه دیگه نیوفته خیلی بیشتره و همینطور برعکس. یعنی چی؟
استاد احمدرضا جبل عاملی در این رابطه یک مثال خیلی عالی دارند و برای اینکه این مطلب را راحت تر درک کنید من برای شما باز گو میکنم.
فرض بگیرید یک شهری زلزله خیز است و هر صد سال یکبار زلزله های شدید در آن منطقه رخ میده خب طبیعتا اگر سال های اول باشه که از آن زلزله گذشته کسی آنچنان ترس و نگرانی نداره که نکنه امشب که می خواهیم بخوابیم یا امروز که داریم از خواب بیدار میشم همان روزی باشه که می خواد این زلزله اتفاق بی افته چرا چون می دونه که به طور میانگین 80 سال دیگه مونده.
اما اگر از آخرین زلزله ای که گذشته صد و ده سال گذشته باشه خب طبیعتا مردم اون منطقه همیشه با یک ترس و نگرانی شب ها میخوابن و صبح ها بیدار میشن چرا که از اون دوره ی زمانیه خودش گذشته و امروز یا امشب میتواند همان روزی باشه که این اتفاق رخ میده.
یا در مورد سن موجودات هم همینطور بنا به میانگین سنی که هر موجود داره طبیعتا هر چقدر که سن آن بیشتر میشه احتمال اینکه حالا از دنیا بره خیلی بیشتره نسبت به اینکه در اوایل زندگی اش باشه.
برای روند در بازار هم همینطوره هر چه قیمت هنوز در ابتدای روند هست پس احتمال اینکه ادامه بده خیلی بیشتره ولی وقتی چندین اِکستنشن طی میکنه احتمال اینکه دیگه بخواد ادامه نده بیشتر هست.
در نتیجه تیپ شخصیت هایی که دوست دارند بیشترین سود قطعی را از بازار بگیرند میان و در اِکستنشن اول بیشترین مقدار را نقد میکنند.
2 - کسانی که کل حرکات بازار را برابر می بینند.
![]() |
بعضی ها براشون فرقی نداره و کل حرکات بازار را مساوی می بینند میان میگن من پولم را تقسیم بر 3 می کنم و به طور مثال 30 درصد آن را در اِکستنشن اول، 30 درصدش را در اِکستنشن دوم و 30 درصد بعد هم در اکستنشن سوم نقد میکنم و 10 درصد باقی مانده را هم باز میزارم که قیمت هر چقدر تونست به حرکت خودش به نفع ما ادامه بده. که این سود میشه جبران هزینه هایی که داریم در بازار پرداخت می کنیم یعنی جبران بخشی از هزینه هایی که به دلیل ناکام ماندن معامله هامون به بازار پرداخت کردیم.
حالا اینکه ما چطور حد ضرر را به طور کامل مدیریت می کنیم هم در آموزش بعدی یعنی قسمت سوم استراتژی خروج بهش می رسیم.
3 - کسانی که بیشترین سود ممکن را از بازار می خواهند.
![]() |
بعضی های دیگه برخلاف این عمل میکنند. اینها میگن که من براساس ریسکی که در بازار کردم، هزینه ای که در بازار پذیرفته ام، می خوام که تا بالاترین مقداری که احتمال داره قیمت بره بالا ازش استفاده کنم.
یعنی بیشترین سود ممکن را از بازار بدست بیارم در نتیجه در اِکستنشن اول 20 درصد را میگیرم، در اِکستنشن دوم 30 درصد و در اکستنشن سوم اگه برسه 50 درصد را.
حالا اینکه شما جزء کدام تیپ شخصیتی هستید و با کدام از مراحل اِستراتژی خروج راحت تر هستید را فقط ژورنال معاملاتی خودتان مشخص میکنه.
این مسائل ذهنی و فکری چیزهایی نیستند که من بتونم برای شما یک نسخه ای را بنویسم و بعد بگم همه معامله گرها از این نسخه باید استفاده کنند. نه این کاملا اشتباه است.
همانطور که برای هر کاری هیچ نسخه ی ثابتی وجود نداره، در رفتار های مربوط به معامله گری هم نسخه ی ثابتی وجود نداره.
شما باید ببینیند کدام تیپ شخصیتی هستید و کدام راه حل برای شما بهتر عمل میکنه. که این از طریق ژورنال معاملاتی اتفاق می افته.
خب ما در این مطلب با انواع استراتژی خروج آشنا شدیم و یاد گرفتیم که با توجه به شخصیت معامله گری، هر شخص چه رفتاری در بازار داشته باشه بهتره. در مطلب بعدی ما با قسمت سوم استراتژی خروج یعنی خروج از معامله با مدیریت حد ضرر آشنا خواهیم شد.
منتظر آموزش های بعدی باشید...
دیدگاههای بازدیدکنندگان
سلام استاد چقد منتظر این آموزش بودیم. میخواستم خسته نباشید بهتون بگم و ازتون خیلی تشکر کنم. آرزوی شادی و موفقیت واستون دارم
653 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
653 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم و امیدوارم این مطالب برای همه مفید باشه.
سلام استاد
651 روز پیش ارسال پاسخممنونم بابت تمام زحماتون
اموزشها عالی و بی نظیر هستن
یک سوال این مقاله ها رو چجوری میتونیم به صورت pdf تهیه کنم
سلام و عرض ادب
651 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنونم. این آموزش ها فقط در قالب مقاله و در سایت موجود هستن.
سلام ردیفی؟اولا که دمت گرم بابت این سایت عالی که زدی دمت گرم
648 روز پیش ارسال پاسخآقا یه سری سوال دارم ازت
اول اینکه وقتی کندلها بی وزن میشن ما از کجا بفهمیم که کدوم کندل آخرین کندلیه که باهاش وارد بشیم؟10 تا کندل بی وزن کنار همدیگه بوجود میان و یهو قیمت میکنه و حرکت میکنه و ما نمیدونیم کدوم آخریه!
سوال دوم هم اینه که مثال نقض خیلی زیادن تو آموزشا و وقتی داشتم تمرین میکردم خیلی به این موضوع میخورم که
مثلا روند قوی داره میره بالا یهو بدون هیچ ضعفی تو روند یهو برمیگرده بدون اینکه سطح مهمی جلوش باشه!یا اکسنتشن قوی داریم و کارکشن ضعیف و منتظر اکستنشن قویه بعدی(لگ بعدی) که یهو بازار برمیگرده یا رنج میشه!
و در آخرم کاش یه سری استراتژی بگی تا از اطلاعاتت استفاده کنیم مثلا یه سری مثال بزنی از اینکه از صفر تا صد یه معامله رو چجوری شروع میکنی و چجوری تموم میشه
سلام و عرض ادب
648 روز پیش ارسال پاسخجواب این سوالتون ( اول اینکه وقتی کندلها بی وزن میشن ما از کجا بفهمیم که کدوم کندل آخرین کندلیه که باهاش وارد بشیم؟) آموزش 34 : لبه ی ورود هستش مطالعه کنید متوجه میشید.
و برای سوال های بعدی شما باید بگم که دوست عزیز شما مسیر رو اشتباه داری میری جلو.
ببین وارد قسمت آموزش بازار های معاملاتی که میشی در ابتدای صفحه در بالا به عنوان یک نکته ی مهم گوش زد کردم که:
نکته ی خیلی مهم : تمام آموزش ها مثل یک پازل باید در کنار هم قرار بگیرند تا بیشترین بازدهی را داشته باشند.
شما اصلا به این نکته توجه نکردی اگه متوجه این مطلب میشدی و تمام آموزش ها رو با دقت مطالعه میکردی هیچ وقت این سوالات رو نمی پرسیدی چون تمام این سوالات رو من تو آموزش ها جواب دادم قبل از اینکه کسی بپرسه.
مثلا این جمله ی شما که گفتی (مثلا روند قوی داره میره بالا یهو بدون هیچ ضعفی تو روند یهو برمیگرده بدون اینکه سطح مهمی جلوش باشه!)
اگه آموزش هایی که درباره ی شناسایی قدرت روند ها بوده که تعدادشون 5 تا بود خوب مطالعه میکردی. هیچ وقت این سوال رو نمی پرسیدی.
مگه میشه یک روند بی دلیل جهتش عوض بشه قطعا دلایلی داره اینکه شما متوجه نشدی دلیل نمیشه که بگی بی دلیل روند عوض شده. دانش شما در اون لحظه جوابی براش نداشته پس باید بری اطلاعاتت رو بروز کنی.
و اصلا این جمله ی شما رو درک نکردم که گفتی (در آخرم کاش یه سری استراتژی بگی تا از اطلاعاتت استفاده کنیم مثلا یه سری مثال بزنی از اینکه از صفر تا صد یه معامله رو چجوری شروع میکنی و چجوری تموم میشه.)
پس معذرت می خوام من تا الان داشتم چی کار میکردم نزدیک 40 آموزش منتشر کردم و دارم 0 تا 100 این بازار رو میگم. تازه شما میای میگی 0 تا 100 یک معامله رو بگو.
دوست عزیز رشد باید مرحله به مرحله باشه و یک روزه و یک هفته ای نمیشه اینکه میگی استراتژی بگو برای معاملات که راحت بشه معامله کرد، فقط توی فضای مجازی میتونی پیدا کنی که همش هم دروغ و برای کلاه برداریه.
و اینکه میگی (مثال بزنی از اینکه از صفر تا صد یه معامله رو چجوری شروع میکنی و چجوری تموم میشه.)
برای این حرف شما باید بگم مگه ما فقط یک مدل معامله داریم یا بازار فقط به یک صورت حرکت میکنه که من بیام مثال بزنم. در یک معامله بازار میتونه بی نهایت رفتار مختلفی داشته باشه شما باید دانش رو یاد بگیری بعد ببینی که در لحظه چه رفتاری در بازار داشته باشی بهتر است.
دوست عزیز برادرانه میگم، معامله گری نمیگم کار خیلی سختیه ولی آسون هم نیست اگه آسون بود الان همه معامله گر بودند باید وقت بزاری و مرحله به مرحله آموزش ببینی وگرنه به فکر یک کسب و کار دیگه باش.
آتیش شما خیلی تنده و طلبکارانه هست در حالی که در این حرفه باید صبور باشی. و اگه با همچین تفکری بخوای وارد این بازار بشی، بی تعارف میگم ضرر های سنگینی رو تجربه میکنی.
سلام مجدد
647 روز پیش ارسال پاسخعزیزم چرا ناراحت میشی؟
این آموزش رو میگی ؟
https://tradebehtar.ir/post-40
توی این آموزش داری میگی اگه کندل مثلا 1/3 بالایی کلوز داد بریم برای خرید(یکمم بالاتر که اسپرد و... داستان نشه)
خب سوال من چیز دیگه ای بود کلا
من دارم میگم دو تا کندل کنار هم میاد که 1/3 بالایی بسته شده،بعدش یدونه کنل دوجی میاد بعد یه کندل 13 پایینی بسته میشه و الی آخر تا اینکه یهو کندل با قدرت زیادی میشکنه و حرکت میکنه
حالا سوالم اینه تو لایو مارکت که من نمیدونم کندل بعدی چیه و نمیدونم کدوم برای ورود مناسبه و حد ضرر پشت کدوم یکی باید بذارم
من روند رو درست متوجه میشم و وارد معامله میشم با یه شدو کوچیک میاد حد ضررم رو میزنه و حرکت میکنه بالا
سوال دومم هم منظورم این بود که طبق چیزایی که گفتی چارت عمل نمیکنه،کاش میتونستم برات عکساشو بفرستم تا دقیق منظورم رو بگم ولی (مثلا یه جایی گفتی قدرت روند بازار اینجوریه که یه اکستنشن با شیب کم میبینی و بعد یه کارکشن کوچیک و بعدش یه اکستنشن با زاویه تیز تر و بزرگتر که نشون میده روند پر قدرته ولی از همون جا میریزه یه شرطم براش گذاشتی که نزدیک سطوح مهم نباشه و اون شرطم برقراره و نزدیک جای مهمی نیست ولی میریزه(این یه مثاله کلی مورد دیگه هم هست) )ولی مهم نیست شما درست میگی
در مورد آخرم راجع به استراتژی منظورم این بود که یه مثال بزنی بگی خب ما توی روندیم این سرنخاشه این کندله این کندلیه که سیگنال وروده پس به این دلایل وارد شدیم و انقدر سود گرفتیم یا اینجا وارد شدیم و فلان چیز رو چون رعایت نکردیم استاپ خوردیم
من الان دارم معامله میکنم درآمدم هم خدارو شکر خوبه ولی استراتژیم خیلی به زمان خاصی پایبنده ساعت 5 شاخص داوجونز با نقدینگی وارد میشم ولی وقتی سایتتون رو دیدم خیلی برام جالب اومد اگه بتونم استرتژی ازش در بیارم
خلاصه که اگه نارات شدی ببخشید
سلام و عرض ادب
647 روز پیش ارسال پاسخدوست عزیز ببین من ناراحت نشدم ولی با نحوه ی سوال کردن هر کس متوجه میشم که آموزش های سایت رو خوب مطالعه کرده یا سرسری خونده و میخواد نتیجه ی اون آموزش رو از من بگیره.
سوال های شما واضح بود که مطالعه ی درستی نداشتی و حتی داری این آموزش رو با آموزش هایی که از روش های دیگه که قبلا دیدی ترکیب میکنی کاملا در نوع گفتار شما میشه حس کرد این موضوع رو.
من دارم میگم این روشی که شما دارید از آموزش ها استفاده می کنید روش درستی نیست قطعا به مشکل میخورید چون جواب نمیده و گمراه میشید.
مثلا شما میگید (من دارم میگم دو تا کندل کنار هم میاد که 1/3 بالایی بسته شده،بعدش یدونه کنل دوجی میاد بعد یه کندل 13 پایینی بسته میشه و الی آخر تا اینکه یهو کندل با قدرت زیادی میشکنه و حرکت میکنه.)
اول اینکه این اصطلاح های کندل دوجی رو بزارید کنار همانطور که میبینید من در هیچ کدام از آموزش ها از این نوع کلمات استفاده نکردم این نوع کلمات برای تحلیل تکنیکال هست و الگوها که اصلا مورد تاید من نیست. بعدش کندل لبه ی ورودی که یک سوم بالایی و یا پایینیش باید بسته بشه باید ما قدرت رو درون اون کندل ببینیم و با هرکندلی معلومه نمیتونیم وارد بشیم چطور میتونیم اون قدرت رو ببینیم مقایسه ی اون کندل با چند تا کندل قبلیش و گرنه هیچکس از آینده ی کندل بعدی خبر نداره من همیشه گفتم این بازار یک بازار پویاست هر احتمالی ممکنه حتی برخلاف تحلیل ما. من این رو در آموزش ها گفتم ولی اصلا شما توجهی بهش نکردی چرا چون آموزش رو با تمرکز و حوصله مطالعه نکردی.
یا در این مورد شما گفتی (حالا سوالم اینه تو لایو مارکت که من نمیدونم کندل بعدی چیه و نمیدونم کدوم برای ورود مناسبه و حد ضرر پشت کدوم یکی باید بذارم
من روند رو درست متوجه میشم و وارد معامله میشم با یه شدو کوچیک میاد حد ضررم رو میزنه و حرکت میکنه بالا)
دقیقا همین موضوع رو من در آموزش شماره 35 درباره اش مفصل صحبت کردم که بهترین جا برای حد ضرر پشت سویینگ موثر است دلیلش رو هم گفتم. ولی شما اصلا اطلاعاتی دربارش نداری چرا چون آموزش رو یا مطالعه نکردی و یا خیلی روزنامه وار خوندی.
این حس بی تفاوتی به آموزش هاست که من رو یک مقدار اذیت میکنه و گرنه تمام دوستان از من سوال میکنن و با لذت جوابشون رو میدم و بسیار هم خوشحال میشم از این کار.
چون از نحوه ی سوال کردنشون متوجه میشم که آموزش رو دقیق خونده حالا در موضوعی سوال براش به وجود آمده و سوال میکنه. ولی سوال های شما دقیقا درباره ی موضوع آموزش هاست و انتظار دارید من کل اون آموزش رو همینجا برای شما توضیح بدم خب معلومه شما مطالعه ی درستی نداشتید چون سوالاتون خیلی کلی هست.
مشکل اینکه یک تعصبی روی دانش خودتان دارید که باعث میشه اطلاعات جدید رو دریافت نکنید. من با اینکه خودم این سایت آموزشی رو راه انداختم و دارم آموزش میدم ولی آموزش خودم رو هیچ وقت ترک نکردم هیچ تعصبی هم ندارم و همچنان دارم آموزش میبینم و هرجا که دانشم جواب نده میرم و دلیلش رو پیدا میکنم نه اینکه منکر بشم این داره اشتباه میکنه و من درست میگم.
ببینید شما میگید (سوال دومم هم منظورم این بود که طبق چیزایی که گفتی چارت عمل نمیکنه).
ببینید من در سایت گفتم 3 ساله در این حرفه هستم ولی راستش مدتی که دارم کار میکنم در این حرفه خیلی بیشتر از این حرف هاست و تقریبا تمام روش ها رو هم آموزش دیدم ولی به جرات میگم روش چارتیکال استاد جبل عاملی واقعا عالیه به شرطی که درست ازش استفاده بشه و قطعا در چارت عمل میکنه و جواب میده و گرنه من هیچ وقت نمیومدم وقتم رو و انرژی ام رو برای این سایت بزارم. میرفتم تریدم رو میکردم و اصلا این سایت هم نمیزدم ولی دیدم واقعا حیفه که همچین روشی باشه و کسی ازش اطلاعات زیادی نداشته باشه.
شما آموزش ها رو به ترتیب مطالعه کن و مسلط شو مطمئن باش به تمام این سوال ها خودتان جواب میدید و اصلا باورتون نمیشه که چرا این سوال ها برای شما موضوع مهمی بوده.
درباره ی این موضوع ( در مورد آخرم راجع به استراتژی منظورم این بود که یه مثال بزنی بگی خب ما توی روندیم این سرنخاشه این کندله این کندلیه که سیگنال وروده پس به این دلایل وارد شدیم و انقدر سود گرفتیم یا اینجا وارد شدیم و فلان چیز رو چون رعایت نکردیم استاپ خوردیم)
مربوط به ژورنال معاملاتی میشه که معاملاتی که منجر به ضرر شده رو باید ازش عکس بگیرید و ثبت کنید و به دنبال دلیلش بگردید که در آموزش شماره ی 41 من بهش میپردازم.
ولی باز میگم این موضوع که مثال بزنیم در مورد ورود به معامله امکان پذیر نیست چون من نهایت یک معامله رو نشان بدم بقیه معاملات رو میخوای چیکار کنی ولی وقتی دانش درست و کامل رو یاد بگیری دیگه فرقی نمیکنه.
در ادامه ی حرفم باید بگم خیلی خوشحالم که در این بازار موفق هستی و نیاز به عذر خواهی نیست چرا که اگه ناراحت شده بودم که اصلا جوابت رو نمیدادم نه اینکه مفصل برات صحبت کنم. من از این ناراحت میشم که میبینم وقت و انرژیی که میزاری کمه و فقط داری خودت رو اذیت میکنی.
647 روز پیش ارسال پاسخآموزش ها رو تک تک مطالعه کن بعد بیا سوال کن مطمئن باش جواب میگیری.
و خواهش میکنم خوب مطالعه کن و با دقت خیلی از سوال هایی که میپرسی رو جوابش داخل خود آموزش ها است ولی توجه نمی کنی.
سلام استاد عزیز، خیلی ممنون که آموزش جدید گذاشتین، خداقوت میگم دست شما درد نکنه. قدردان شما هستیم
646 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
646 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما ممنون و امیدوارم این مطلب برای شما و دوستان مفید باشه.
آقا دست خوش سایت شما باعث شد من با آقای جبل عاملی آشنا بشم و انقدر برام جالب بود که رفتم یکبار با دور تند همه ویدیوهاشونو دیدم و لذت بردم
637 روز پیش ارسال پاسخالان میخوام خیلی عمیق بشینم و با تمرین از اول ویدیوها و سایت شمارو شخم بزنم
فقط یک سوال
من توی کامنتهای سایتشون دیدم چند نفر گفته بودن بد از گذروندن دوره حضوری (20 ساعت کارگاه) با 10 ثانیه نگاه کردن به چارت میتونن تشخیص بدن الان وقت فروشه یا وقت خریده یا وقت صبر کردنه!
آیا همچن چیزی بعد از دیدن و تمرین کردن اتفاق میفته؟یا چیزی توی اون دوره حضوری میگن که توی این ویدیوها و مطالب نیست؟
باز هم دم شما گرم بابت نشر این مطالب
سلام و عرض ادب
636 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما خیلی ممنونم و خیلی خوشحالم که روش معاملاتی چارتیکال استاد جبل عاملی رو انتخاب کردید. فقط سعی کنید با دقت و با تمرکز آموزش ها رو یاد بگیرید و اصلا هم عجله نکنید.
قطعا اگه به آموزشها مسلط بشید همچین اتفاقی برای شما میفته که خیلی سریع متوجه نقدینگی بازار بشید که الان این نماد معاملاتی برای معامله کردن مناسب هست یا نه. و تنها امتیاز دوره حضوری این است که با خود استاد میتونید پرسش و پاسخ کنید و گرنه همون آموزشها کامل هستند و تمام نکات رو پوشش دادند.
سلام استاد خسته نباشید ممنون از سایت بسیار عالیتون، ببخشید آموزشای بعدی رو کی میذارین؟
633 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
633 روز پیش ارسال پاسخسعی میکنم همین هفته آموزش بعدی رو منتشر کنم.
سلام استاد گرامی من نمیدونم شما کی هستی اما اینوهم میدونم یک فرد صبوری من تمام توصیه هات به شاگردانت خوندم دمت گرم چقدر باحوصله جواب دادی
350 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
348 روز پیش ارسال پاسخاز لطف شما بسیار ممنونم و امیدوارم این مطالب برای شما و بقیه دوستان مفید باشه و باعث پیشرفت همه بشه.
جوانمرد منم میتونم درکلاس های شما شرکت کنم ممنون
350 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
348 روز پیش ارسال پاسخدوست عزیز من هیچ کلاس آموزشی ندارم که بخواهید شرکت کنید.
سلام و عرض ادب خدمت استاد عزیزم،سوال/اگر ما در ابتدا یا انتهای متن بازار حرکت رو صعودی یا نزولی تشخیص بدیم یعنی در ابتدای روند از یک سمت و با تاییدیه ها متوجه بشیم که حرکت شروع میشه بیایم و معامله رو باز کنیم و بدن سیو سود تا انتها بریم یعنی با دقت به کارکشن های مختلف که آموزش دیدیم آیا ایرادی هست،ما تا متوجه بی وزن شدن روند شدیم از معامله خارج بشیم،اما چرا این سوال رو میپرسم چون با خارج کردن مرحله ایی سرمایه سود ما برای همراه شدن با روند کمتر میشه،سوال دوم/اگر ما در اکستنشن اولی با توجه به اینکه در ابتدای یا انتهای متن بازار باشه با تاییدیه میتونیم وارد معامله بشیم،البته در آموزش شما استاد گرامی در اکستنشن دوم و پس از دیدن کارکشن وارد معامله میشیم که با درصد ریسک پایینتری روبرو هستیم،مچکرم
210 روز پیش ارسال پاسخسلام و عرض ادب
208 روز پیش ارسال پاسخدر مورد سوال اول شما باید بگم ، بله میشه این بر میگرده به شخصیت معامله گری شما و نوع مدیریت شما.
در مورد سوال دوم شما باید بگم ما هر دو رو معامله میکنیم اونی که شما میگید معاملات برگشتی هست که مفصل دربارش صحبت کردم اگه برگردید آموزش ها رو با دقت و با تمرکز بالا مطالعه کنید متوجه خواهید شد و خودتان جواب خودتان را خواهید داد.
سلام و عرض ادب مچکرم
200 روز پیش ارسال پاسخ